Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Με το... αγαπημένο του σκορ ο ¨Αρης 1 - 0 τον Απόλλωνα στα Ιωάννινα

 Άρης - Απόλλων 1-0: Με το... αγαπημένο του σκορ (highlights)

 Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Άρης επιβλήθηκε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, στα Ιωάννινα, πετυχαίνοντας την 4η νίκη του σε πέντε ματς (συν μία ισοπαλία).Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», που τα τρία τρίποντα τους τα πήραν με το μίνιμουμ σκορ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπρούνο Γκάμα στο 35ο λεπτό φτάνοντας τα τρία στο φετινό πρωτάθλημα.

Καλύτεροι, αλλά φλύαροι στο πρώτο μερος οι Θεσσαλονικείς με τον Απόλλωνα να έχει μεγάλη ευκαιρία με τον Χουχούμη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και να είναι βελτιωμένος στην επανάληψη.

Ωστόσο γκολ του Σλίβκα (70’) ακυρώθηκε λόγω, oριακού, οφσάιντ του Μουνιέ. Νευρικό φινάλε στην αναμέτρηση με τον Άκη Μάντζιο ν’ αποβάλλεται.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Ματίγια (90’+4’ Μάνος), Τζέγκο (58’ Σάσα), Γκαρσία (75’ Μαντσίνι), Γκάμα (75’ Κάτσε), Μπερτόγλιο (90’+4’ Μπαγκαλιάνης), Λόπεθ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Κώτσαρης, Χουχούμης (62’ Μουνιέ), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Μπεντινέλι (90’ Κολ), Σλίβκα, Φερνάντεζ (62’ Μουνιέ), Τσιλούλης, Βιτλής (90’ Ιωαννίδης), Φατιόν (45’ Τσαμπούρης).