Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Σε συνέχεια της συνάντησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα όσο αφορά «την Τρίπολη ως έδρα του Κέντρου Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου με στελέχη του Πυροσβεστικούς Σώματος στο γραφείο του στην Κόρινθο.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο νέος περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος κ. Θανάσης Κολυβήρας, ο Διοικητής Π.Σ. Κορινθίας κ. Χρήστος Πλατάς με κλιμάκιο του ΠΣ Κορινθίας καθώς και η προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Κορινθίας κα Ρούλα Χαρίτου.
Στη συζήτηση πέρα των δεδομένων για το νέο νόμο Πολιτικής Προστασίας όπου προβαίνει σε σημαντικές παρεμβάσεις σε θεσμικό πλαίσιο, έτσι ώστε να διασφαλίζεται το ζήτημα της πρόληψης και όχι μόνο της αντιμετώπισης των διαφόρων κινδύνων, αναφέρθηκαν στο σχεδιασμό από κοινού ενεργειών στο προσεχές διάστημα και δεσμεύτηκαν για την καλύτερη μεταξύ τους συνεργασία.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη