Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Παρουσια του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας - Βράβευση επιχειρήσεων.Ε



Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ύστερα από πρόσκληση του ΔΣ και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Πιτσάκη, παρευρέθηκαν εχθές Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης και η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Κορίνθου.
Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε  απονομή Επιχειρηματικών βραβείων σε επιχειρήσεις της Κορινθίας. Ο περιφερειάρχης επέδωσε βραβείο, στο συνιδιοκτήτη της Κορινθιακής Ζυθοποιίας Γιώργο Μουρούτσο, σημειώνοντας στον χαιρετισμό του, την προσήλωση της περιφερειακής αρχής στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια, αναφερόμενος στις πιστώσεις που ήδη διατίθενται μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ προς την κατεύθυνση αυτή.
Εξέφρασε επίσης, την πεποίθηση ότι με τη σωστή στρατηγική που υιοθετείται πλέον ως προς τη συμμετοχή επιχειρηματιών της Περιφέρειας στις διάφορες εκθέσεις – εγχώριες  και εξωτερικού – τα αναγνωρισμένης αξίας προϊόντα όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναλαμβάνουν να αποτελέσουν τον καλύτερο εκπρόσωπό της στις αγορές.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη