Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Αιγάλεω, Ιωνικό, Τρίκαλα, Πανσερραϊκό και Καβάλα!

 Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Αιγάλεω, Ιωνικό, Τρίκαλα, Πανσερραϊκό και Καβάλα!
Ο Ιωνικός πέρασε «τρένο» από τη Δράμα και απέκλεισε τον Πανδραμαϊκό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Πέρασαν και οι ΑΟ Τρίκαλα, Αταλάντη.
Ο Ιωνικός κέρδισε εκτός έδρας 3-0 τον Πανδραμαϊκό και συνεχίζει στο θεσμό του Κύπελλο Ελλάδας.Τα γκολ για την ομάδα της Νίκαιας πέτυχαν οι Τιεντσέ, Κρητικός και Ντάγκρας.
Ο ΑΟ Τρίκαλα κέρδισε εκτός έδρας τον ΕΟ Επισκοπής. Οι Άλεξιτς, Τσίπρας έδωσαν προβάδισμα
δυο τερμάτων στους Θεσσαλούς. Για τους Κρητικούς μείωσε ο Τριριγώτης. Πέρασε και η Αταλάντη που νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο Πατρών.
Δυσάρεστη εξέλιξη είχε ο κυριακάτικος (15/9) αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στον Ξενοφώντα Κρεστένων και το Αιγάλεω στον Πύργο Ηλείας.
Οπαδοί του «Σίτι» που βρίσκονταν στις εξέδρες συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα οι τελευταίες να κάνουν χρήση δακρυγόνων προκαλώντας την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης, καθώς οι παίκτες δεν μπορούσαν να συνεχίσουν υπό αυτές τις συνθήκες. Λίγο αργότερα η μερίδα οπαδών του Αιγάλεω απομακρύνθηκε από την αστυνομία και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά από το σημείο που είχε διακοπεί. Ξενοφών Κρεστένων - Αιγάλεω 1-2 (59' Μπουτσικάκης πεν. / Παπανικόλας 83', Πετρόπουλος 90'+2')
Αταλάντη - Ατρόμητος Πατρών 1-0 (82' )
Θιναλιακός - Καβάλα 0-1 (93' Σαριανίδης αυτογκόλ)
Πανθηραϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας 5-4(πεν)
Πανσερραϊκός - ΠΟ Τριγλίας 2-0 (24' Παπαβασιλείου, Γκούρτσας 50')
ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού - Αιολικός 17/9
*Οι αναμετρήσεις είναι νοκ άουτ.
**Η Αταλάντη προκρίθηκε στην 3η φάση και θα αντιμετωπίσει στην έδρα της, τον Ολυμπιακό Βόλου, σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ.
***Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ έχει ανακοινώσει ότι η κλήρωση για τους αγώνες της 4ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17/9, στις 12:00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.