Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

ΔΕΡΒΕΝΙ: 6ο Μουσικό Φεστιβάλ Ευρωστίνης "ΕΥ ΖΗΝ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: σπίτι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο
Μία μέρα μας χωρίζει πλέον από το 6ο Μουσικό Φεστιβάλ Ευρωστίνης «ΕυΖην»!!!
Για την ημέρα του φεστιβάλ:
 Το Μουσικό Φεστιβάλ Ευρωστίνης "ΕΥ ΖΗΝ" υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι, για 6η συνεχόμενη χρονιά,στις 11 Αυγούστου, ένα σύνολο σπουδαίων καλλιτεχνών με αποκορύφωμα την Live εμφάνιση των Locomondo! Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε σκηνές, και έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητες live εμφανίσεις, ξέρουν πολύ καλά πως να δίνουν τον παλμό και να ξεσηκώνουν το κοινό με τους “ανεβαστικούς” ρυθμούς και κάθε συναυλία να μετατρέπεται σε ένα μεγάλο πάρτυ!

Μαζί τους στην σκηνή του 6ου Μουσικού Φεστιβάλ Ευρωστίνης "ΕΥ ΖΗΝ" θα βρεθούν οι "The Weather Underground", οι "HYPATIA" και οι "Φ.Α.Κ.Α.". Νέα συγκροτήματα που είναι έτοιμα να τα δώσουν όλα ωστέ να περάσουμε όλοι μας μια απολαυστική βραδιά με πολύ μουσική!

Για πρώτη φορά φέτος στο Μουσικό Φεστιβάλ Ευρωστίνης "ΕΥ ΖΗΝ" θα υπάρχει είσοδος 3€ και τα κέρδη θα διατεθούν στην "Κιβωτό Του Κόσμου".

Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

11 Αυγούστου 2019

Δερβένι Κορινθίας (8μ.μ.)

➡️Το γήπεδο του ΓΕΛ Δερβενίου έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει τους θεατές, θα παρέχονται HOT DOG🌭, φυσικά ΜΠΥΡΕΣ🍺 και ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ🥤, ενώ θα λειτουργεί και BAR για ΠΟΤΑ🥃.
➡️Η είσοδος των θεατών θα γίνει από την κεντρική πύλη του σχολείου. https://goo.gl/maps/VqZUf9HVAVx
➡️Διαθέσιμος χώρος για πάρκινγκ θα υπάρχει βάσει του σχεδιαγράμματος, δώστε ιδιαίτερη σημασία για αποφυγή πιθανής κυκλοφοριακής συμφόρησης
➡️Έχει εξασφαλιστεί η παρουσία του Ερυθρού Σταυρού για προληπτικούς λόγους.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, νερό και υπαίθριες δραστηριότητες