Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Τον πιο αποτυχημένο Ευρωπαίο Επίτροπο συναντά ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα για να συζητήσει με τους αρμόδιους Υπουργούς του την πιο θανάσιμη απειλή της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Αλήθεια, άραγε, τι μπορεί να πει ο κ.Αβραμόπουλος μετά από τόσα έτη αποτυχίας στον ευαίσθητο για την εθνική ασφάλεια, οικονομία και πολιτική ζήτημα της ανεξέλεγκτης διακίνησης ανθρώπινων ψυχών εντός της Ευρώπης διά μέσου των πυλών της Ελλάδας και της Ιταλίας.

Business as usual με δισεκατομμύρια ευρώ και το ζήτημα του επόμενου Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ε.Ε. είναι καυτό. Το προγραμματισμένο ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην Πρωθυπουργό Σαμαρά που είχε κρατήσει τα σύνορα της Ελλάδας κλειστά επί ηγεσίας του αναβλήθηκε. Μεσολάβησε και το ιδιωτικό Σαββατοκύριακο του Κυριάκου στις Κυκλάδες και ο κ.Αβραμόπουλος περνάει πρώτος το κατώφλι του Μαξίμου.

Η διακίνηση ανθρώπων εντός των ελληνικών υδάτων οφείλει να κοπεί "μαχαίρι" και να σταματήσει το μαύρο χρήμα να ρέει στα ακριτικά νησιά μας και όχι μόνο. Το ίδιο και για τα ευρωπαϊκά κονδύλια που για το καθεστώς Τσίπρα ήταν το τυράκι στη φάκα για την αποφυγή της πραγματικής οικονομίας και παραγωγής πλούτου. Τα κυκλώματα διακίνησης ανθρωπίνων ψυχών και όχι μόνο περιμένουν τη συνέχιση των παρανόμων δουλειών τους και με το Κυριάκο Μητσοτάκη εις βάρος της Ελλάδας.

Η Ελλάδα έχει Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας που με την κατάλληλη πολιτική κατεύθυνση μπορούν εύκολα να σφραγίσουν τα σύνορά μας στις ορδές οικονομικών μεταναστών που αποτελούν την πλειοψηφία των παράνομων μεταναστών που βρήκαν στην Ελλάδα του καθεστώτος Τσίπρα το τέλειο θύμα εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων. Τόσο απλά και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία.

Καλά τα φλας και τα χαμόγελα αύριο το πρωί αλλά οι πράξεις θα δείξουν την επόμενη μέρα της Ελλάδας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αν είναι ίδια με το χθες μαύρο φίδι θα τους φάει όλους. Τώρα αυτά περί αρίστων συνθηκών φιλοξενίας που μας παραμύθιαζαν οι Μουζάλας και Βίτσας ας τα ξεχάσουν οι Χρυσοχοϊδης και Κουμουτσάκος που ανέλαβαν να επιλύσουν οριστικά αυτό το κρίσιμο ζήτημα.

Ες αύριον τα σπουδαία... 

Thedayaftergr