Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Χωρίς φόβο και με περισσότερα άσπρα μαλλιά έκλεισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις προγραμματικές δηλώσεις για την επόμενη τετραετία της νέας Κυβέρνησης της Ελλάδας. Ένα νέο φωτεινό ξημέρωμα ξεκινάει στην ταλαιπωρημένη χώρα μας  και οι οιωνοί δείχνουν ότι οι Έλληνες μπορούν  να ζήσουν καλύτερα εφόσον αποφάσισαν να αλλάξουν πορεία και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τολμήσει. 

Δεν μένει παρά να δούμε στην πράξη όπως υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τον Αλέξη Τσίπρα που διέλυσε το Ελληνικό Κράτος και γυρίσει την πλάτη στα οργανωμένα συμφέροντα που λυμαίνονται  τη ζωή και το μέλλον μας. Η μάχη θα είναι σκληρή αλλά αξίζει. 

Τα τέσσερα εγκλήματα του καθεστώτος Τσίπρα, το βρώμικο 2015, η παράδοση της σύγχρονης Μακεδονίας σε αλλοεθνείς, η συνειδητή χρεοκοπία της ΔΕΗ και η καταστροφή στο Μάτι με τα 102 θύματα αναζητούν την αλήθεια και ο νέος Πρωθυπουργός οφείλει  να τη δώσει τόσο σε εκείνους που τον ψήφισαν όσο και στην καταγεγραμμένη ελληνική πολιτική ιστορία. 

Ο Πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis που ακόμα κρατάει ομήρους δικαστικά έναν πρώην Πρωθυπουργό, έναν Υπουργό του, τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και τον Έλληνα Επίτροπο στην Ε.Ε., όμως και εκεί χρειάζεται να φανεί αν υπήρξε εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης εναντίον πολιτικών και όχι μόνο την εποχή του καθεστώτος Τσίπρα για ανιδιοτελείς σκοπούς.

Το μεγάλο ζητούμενο, η παραγωγή πλούτου, θα καθορίσει και την επιτυχία και τη διάρκεια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Είναι ντροπή για τους νέους και τις νέες μας να ζούν σε μία χώρα που όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται στην παγκόσμια κατάταξη επιχειρηματικότητας σε χαμηλότερη θέση ακόμα και από την Αλβανία και τη Ρουάντα. 

Μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όσους θέλουν να αλλάξουν τη χώρα και είναι στο χέρι του να μην φοβηθεί και να τολμήσει. Ο ελληνικός λαός τον έφερε στην εξουσία και ο ελληνικός λαός θα τον κρατήσει όσο και να θέλουν σκοτεινά κέντρα να πουλήσουν πολιτική προστασία μετεκλογικά. Όσοι υπέκυψαν στις εντολές τους κάηκαν πολιτικά νωρίς εξάλλου. Ο κ.Τσίπρας που ξέχασε αυτούς που τον έφεραν στην εξουσία το 2015 και επέλεξε να τον κρατήσουν στην εξουσία άλλοι έφυγε ανεπιστρεπτί.

Μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι και αξίζουμε να παλέψουμε  για να πάψουμε να ζούμε σαν ραγιάδες και στον 21ο αιώνα ζώντας στην Ευρώπη με το κεφάλι ψηλά για τη σύγχρονη Ελλάδα. 

Όπως ο κόσμος αλλάζει και η Ελλάδα  αν κοιτάξει στη σωστή κατεύθυνση με προσήλωση και εργαστεί τίμια θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Έλλληνας πρωθυπουργός μίλησε για τολμηρό άλμα στο μέλλον, για ενότητα, σχέδιο , κανόνες και πρακτικές λύσεις. Όλη η Ελλάδα χρειάζεται ένα επιχειρησιακό σχέδιο ανάταξης.

Καλή επιτυχία, Έλληνα Πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη, για μία φωτεινή Ελλάδα! Ο τολμών νικά και εμείς θα είμαστε πάντα με τους τολμηρούς...

Thedayaftergr