Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Μπέρδεμα με το εκλογικό τμήμα που θα ψήφιζε, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ένα απίστευτο «αλαλούμ» προέκυψε με το εκλογικό τμήμα όπου είχε ανακοινωθεί ότι θα ψηφίσει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Σε αυτές τις εκλογές τα εκλογικά τμήματα έχουν αλλάξει, και οι πολίτες θα ψηφίσουν σε άλλο εκλογικό τμήμα από αυτό που ψήφισαν στις Ευρωεκλογές.
Σύμφωνα με όσα αναμένονταν, ο πρώην πρωθυπουργός θα ψήφιζε στο εκλογικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στο Σχολικό Συγκρότημα «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου», στην οδό Αγίας Σοφίας 17-23.
Ωστόσο αυτό το εκλογικό κέντρο σε αυτές τις εκλογές είναι… κλειστό! Κάτι για το οποίο σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ δεν είχε ενημερωθεί ο Γιώργος Παπανδρέου και το επιτελείο του, και είχε επιλέξει το εκλογικό αυτό τμήμα για συμβολικούς λόγους.
Πάντως και άλλοι πολίτες φαίνεται πως μπερδεύτηκαν, καθώς δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως για την αλλαγή και πήγαν έξω από το σχολείο για να ψηφίσουν.
Τ ελικά ο πρώην πρωθυπουργός  ψηφίσε στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών στις 11 το πρωί .
Μετά το μπέρδεμα που έγινε με το εκλογικό τμήμα που θα ψήφιζε, ο κύριος Παπανδρέου, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ψηφίζουμε για να τιμήσουμε την δημοκρατική παράδοση της Αχαΐας, ψηφίζουμε για την ελπίδα, για όσους δεν θέλουν να δουν την Ελλάδα βαμμένη στο μπλε της συντήρησης, αλλά ούτε και μια χώρα όπου η Αριστερά έχει συγκατοικήσει με την συντήρηση. Ψηφίζουμε για την δύναμη της αλλαγής, που χρειάζεται η χώρα και που είναι πολύ σημαντική για το αύριο. Είναι πολύ σημαντική η ψήφος, είναι ψήφος αλλαγής».