Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΜΗΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΒΛΑΣΗ ΤΣΙΩΤΟΥ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Ο Βλάσης Τσιώτος είναι από την περασμένη Κυριακή, ο νέος Δήμαρχος ( τρίτος κατά σειρά) του Καλλικρατικού Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ( αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Ο  Λαός της Δυτικής Κορινθίας τον εξέλεξε Δήμαρχο με ποσοστό 63,07%, που είναι το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει συγκεντρώσει άλλος Δήμαρχος στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε  ανάλογα υψηλά ποσοστά που είχαν πάρει στους τότε καποδιστριακούς Δήμους δύο ακόμα Δήμαρχοι  της περιοχής, ο Δημήτρης Σκούρας στο Δήμο Ξυλοκάστρου το 1988 με 58,7% και ο Δημήτρης Δούσκας στον Δήμο  Ευρωστίνης από τον Α' γύρο , το 2002 με ποσοστό 61,10%. Ο Βλάσης Τσιώτος τους ξεπέρασε και τους δύο γι αυτό λόγο για την εμπιστοσύνη που του επιφύλαξαν οι δημότες ο νέος Δημοτικός άρχοντας της περιοχής σε μήνυμα του  αναφέρει τα εξής:

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μια πολύ μικρή λέξη για να περιγράψει την τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη την οποία νιώθω.
Μια πολύ μικρή λέξη για να αποδώσει τα αισθήματά μου για την κρυστάλλινη εντολή την οποία μου δώσατε.
Μια πολύ μικρή λέξη για να σας ανταποδώσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη την οποία μου δείξατε.
Όλος ο συνδυασμός της «Ανανεωτικής Συνεργασίας» έχουμε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης το οποίο μας αναλογεί και είμαστε αποφασισμένοι με νηφαλιότητα και σοβαρότητα να κάνουμε τα πάντα ώστε να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες σας.
Με το τέλος της προεκλογικής περιόδου, τιμώντας την εντολή σας για συνεργασία και συνεννόηση, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο με τους πολλούς νέους αξιόλογους δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών, έχει μια μοναδική ευκαιρία να ικανοποιήσει την απαίτησή σας.
ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
Όλοι μαζί οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουμε την υποχρέωση απέναντί σας, να ξεπεράσουμε γρήγορα οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες και «παιδικές ασθένειες» παρουσιαστούν κατά την εφαρμογή της απλής αναλογικής, ενός συστήματος πρωτόγνωρου για τα ελληνικά δεδομένα. Όλοι μας θα κριθούμε τελικά από το αποτέλεσμα. Όλοι μας θα κριθούμε τελικά από εσάς.
ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ
Προσωπικά δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να συμβάλω στη δημιουργία ενός κλίματος ενότητας και ομοψυχίας, απαραίτητων συστατικών για την καλύτερη προοπτική του Δήμου μας.
Για έναν Δήμο ενωμένο που με βάση την ειλικρίνεια και τη δικαιοσύνη αξιοποιεί τις ιδιαίτερες δυνατότητές του.
Για έναν Δήμο που με συνεργασία και συνεννόηση αποφασίζει το μοντέλο ανάπτυξης που του ταιριάζει, σχεδιάζει τις απαραίτητες παρεμβάσεις και προχωρά αποφασιστικά στην υλοποίησή τους.
Για έναν Δήμο περήφανο που πιστεύει στις δυνατότητές του και διεκδικεί με συνέπεια όσα δικαιούται.
Για έναν Δήμο που στηρίζει τη λειτουργία του στη διαφάνεια και αντιμετωπίζει τον δημότη με σεβασμό και ειλικρίνεια, με ενδιαφέρον και αξιοκρατία.
Για έναν Δήμο που ενεργοποιεί, ενώνει και στηρίζει τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.
Για έναν Δήμο όπου το μεράκι και η εργατικότητα δίνουν την απαραίτητη ώθηση για μια σταθερά ανοδική πορεία.
Για έναν Δήμο που παίρνει επιτέλους αποφάσεις, μα πάνω από όλα φέρνει αποτελέσματα.
Για έναν τέτοιο Δήμο θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, όλο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Για έναν τέτοιο Δήμο έχει νόημα η ενασχόληση με τα κοινά.
Γιατί μας αξίζει ένα νέο ξεκίνημα…
Γιατί τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν το αλλάξουμε εμείς…

ΒΛΑΣΙΟΣ ΤΣΙΩΤΟΣ."