Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΑΛΕΞΗΣ ΜΟΝΟΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ


Εικόνα απελπισμένου που περιφέρεται σε άδειες πλατείες και κανάλια τις μεταμεσονύκτιες ώρες παρουσιάζει ο απερχόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, ενώ προσποιείται τον αδαή για τη φτώχεια των Ελλήνων. Προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει ότι δεν ήξερε για τα εγκλήματα που διέπραξε επί μία τετραετία εις βάρος της δημοκρατίας και της ζωής μας, για την ντροπή που περιέλουσε την Ελλάδα. 

Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς υπουργός του δεν μιλά πια. Τους περισσότερους συνεργάτες του τους έριξε στον Καιάδα της πολιτικής, όπως ακριβώς ήθελε να ρίξει και όλους τους Έλληνες. Ποιον να πρωτοθυμηθεί κανείς, από Λαφαζάνη και Κωνσταντακοπούλου μέχρι Κοτζιά και τον συγκυβερνήτη του Καμμένο. Τους αντικετέστησε με Υπουργούς χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση που δεν τολμούν και δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν τώρα καθώς είναι διορισμένοι εξουσιαστές χωρίς λαϊκό ψήφο. Κάποιοι λίγοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που απέμειναν όλοι κρυμμένοι από τα αίσχη Τσίπρα, Σκουρλέτης, Μουζάλας, Πολάκης κ.λπ. σιωπούν ένοχα.

Μόνος ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να αποποιηθεί την καταστρεπτική πολιτική που εσκεμμένα υλοποίησε κατ'εντολή του διεθνούς ιερατείου επί τέσσερα χρόνια εις βάρος του ελληνικού λαού. Προσπαθεί μάταια να πείσει ότι δεν πρόλαβε και αυτός να φέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Δεν πρόλαβε 4 χρόνια να δώσει δουλειές στο Ελληνικό, δεν πρόλαβε να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, δεν πρόλαβε να κάνει πλούσιους όλους τους Έλληνες και όχι μόνο την Αυλή του και τους φυγόπονους οπαδούς του. Πρόλαβε όμως να πουλήσει τη Μακεδονία σε Σλάβους, Αλβανούς και κυρίως Βούλγαρους για το καλό μας. Ξεχνάει συνεχώς τα παιδιά των Ελλήνων που εξόρισε από τη χώρα τους για ένα καλύτερο αύριο.

Πέντε νύχτες έμειναν για να δώσει την απάντησή του ο ελληνικός λαός στην Ελλάδα και τον Κόσμο όλο. Να καταδικάσει έναν πολιτικό απατεώνα που επέβαλε την ανομία στην Ελλάδα με την ασυλία στους εκλεκτούς, την κατάργηση των ελληνικών συνόρων και τη λαθρόβια ζωή των Ελλήνων μέσα από τη διακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων μέσω της χώρας μας.

Η Μεταπολιτευτική κατάληψη της Ελλάδας για τη διάλυσή της τελειώνει και σύντομα θα ξαναγίνει ευρωπαϊκή χώρα με βιοτικό επίπεδο ανώτερο των Βουλγάρων, Ρουμάνων και Πολωνών...

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr