Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Τροχαίο με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες στο Καλό Νερό Μεσσηνίας

Τρεις νέοι άνθρωποι (δύο άντρες και μια νεαρή γυναίκα) σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα απόψε λίγο μετά τις 7 το βράδυ στο Καλό Νερό. Δύο ακόμη, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου και μια γυναίκα, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο άνδρας έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κινδυνεύει να μην καταφέρει να επιζήσει. Και οι πέντε επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ οι πρώτες συγκεχυμένες πληροφορίες μιλούν για αρπαγή μιας
τσιγγανοπούλας, που κατέληξε σε αυτή την απίστευτη τραγωδία περίπου 300 μέτρα από τη διασταύρωση στο Καλό Νερό.
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι μεγάλη η πιθανότητα το μοιραίο αυτοκίνητο -το οποίο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα τζιπ- να το καταδίωκε ένας άλλος Ρομά, ενδεχομένως συγγενής της κοπέλας που φέρεται να είχε απαχθεί. Οι ίδιες πηγές μιλούν μάλιστα για ένα τηλεφώνημα στο κέντρο άμεσης δράσης της Αστυνομίας για την απαγωγή της νεαρής Ρομά, γι’ αυτό και υπήρχε αστυνομική παρουσία στη διασταύρωση του Καλού Νερού.
Τα δύο αυτοκίνητα των Ρομά φαίνεται ότι έρχονταν από τη μεριά της Καλαμάτας με κατεύθυνση προς τη Ζαχάρω, αλλά στην ευθεία μετά τη διασταύρωση, ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος με τους 5 επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το τζιπ, ενώ στη συνέχεια εξετράπη. Οι επιβαίνοντες στο τζιπ ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους και μόνο ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά.
Οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος έδωσαν μάχη για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες ώστε με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να μεταφερθούν αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για τις πρώτες βοήθειες.
Ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε το αυτοκίνητο με τους 5 Ρομά είναι στα χέρια της Αστυνομίας.