Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Στυγερή δολοφονία 52χρονου στην Αργολίδα


Δολοφονημένος βρέθηκε χθες Δευτέρα, ένας άνδρας 52 ετών, μέσα στο σπίτι του, στο χωριό Σχινοχώρι του Δήμου Άργους Μυκηνων στην Αργολίδα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού.Ένας άνθρωπος που ανέβαινε το δικό του Γολγοθά και έμελλε να βρει ένα τέλος φρικτό.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τον άτυχο άνδρα εντόπισε νεκρό ο αδερφός
του, που του πήγαινε φαγητό μαζί με άλλο ένα άτομο. Τον βρήκαν κάτω από το κρεβάτι χτυπημένο θανάσιμα με αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο.
Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού. Πιθανότερο κίνητρο θεωρήθηκε η ληστεία αλλά οι έρευνες της αστυνομίας σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες στρέφονται στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος καθώς κάποια κομμάτια του παζλ δεν φαίνεται να ταιριάζουν με το σενάριο της ληστείας.
Στο σημείο του εγκλήματος βρίσκεται κλιμάκιο της σήμανσης από το τμήμα ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας. Το σπίτι βρέθηκε άνω – κάτω αλλά οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια κίνηση που αποκλειστικό στόχο θα είχε τον αποπροσανατολισμό της έρευνας. Οι δράστες δηλαδή να το έκαναν να μοιάζει με ληστεία για να καλύψουν τα ίχνη τους.
Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο δράστης ή οι δράστες μαχαίρωσαν τρεις φορές τον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Πιθανότερο κίνητρο θεωρείται η ληστεία. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.