Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ο ι αντίπαλοι του Αστέρα και του Ατρόμητου στο Europa League

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/03/europa-league-500.jpg 
Στη Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η κλήρωση των προκριματικών του Europa League όπου ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης έμαθαν τον αντίπαλό τους.



Λέτε να δούμε τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο Περιστέρι; Η ομάδα της Λευκορωσίας την προεδρία της οποίας ανέλαβε πρόσφατα ο Αργεντινός, Ντινάμο Μπρεστ, και στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας στόπερ, Γιάννης Κάργας, θα αναμετρηθεί με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League (το πρώτο ματς στη Μπρεστ και η ρεβάνς στο Περιστέρι).
Ο Αστέρας θα τεθεί αντιμέτωπος είτε με τη Χιμπέρνιαν, είτε με τη NSÍ Ρούναβικ, οι οποίες αναμετρώνται στον πρώτο προκριματικό γύρο. Ασφαλώς και η ομάδα της Σκωτίας είναι πιο ισχυρή σε σχέση με αυτή από τις Νήσους Φερόε κι έχει την προβάδισμα να «διασταυρωθεί» με την ομάδα της Τρίπολης (το πρώτο ματς εκτός και η ρεβάνς στην Αρκαδία).

Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι 26 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 2 Αυγούστου. Η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο είναι στις 23 Ιουλίου και οι αναμετρήσεις 9 Αυγούστου (πρώτα ματς) και 16 Αυγούστου (ρεβάνς).
Πηγή: Filathlos.gr