Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Εξαθρωση ώμου του τερματοφυλακα του Ούμπιακού Άσσου Δ. Πανούση στο Δερβένι

Ένα σοβαρό περιστατικό επισκίασε χθες τον αγώνα Αστέρας Δερβενίου - Ολυμπιακός Άσσου 2 - 0 με  τον τραυματισμό του αρχηγού και τερματοφύλακα των "Ερυθρόλευκων" του Άσσου , Δημήτρη Πανούση, καθώς υπέστη εξάρθρωση ώμου και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο, για νοσηλεία..
Για το ατυχές περιστατικό οι δυο ομάδες εξέδωσαν Δελτία τύπου όπου αναφέρουν τα ακόλουθα:

1) ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΝΙΟΥ:

"Η Διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα του Αστέρα Δερβενίου,εύχονται περαστικά στον Αρχηγό και πορτιέρο του Ολυμπιακού Άσσου Δημήτρη Πανούση και του εύχονται γρήγορη ανάρρωση.
Ευχόμαστε και στο φίλο σωματείο 
Ολυμπιακός Άσσου 1969 να συνεχίσουν τον αγώνα τους, ούτως ή αλλιώς έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια παίκτες, προπονητής και διοίκηση το σοβαρό έργο που γίνεται σε όλα τα τμήματα (και κυρίως υποδομής) και σίγουρα ο Ιστορικός Άσσος θα βγει ποιο δυνατός!!|"

2)ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ:

Ο Ολυμπιακός Άσσου γνώρισε άλλη μια ήττα χθες το απόγευμα στο Δερβένι από τον Αστέρα Δερβενιου με 2-0 και 3 αγωνιστικές πριν την λήξη πλέον βάση βαθμολογικού πίνακα πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα έτσι ώστε να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία για 4η σερί χρόνια. Οι κόκκινοι δεν ήταν καλοί και ηττήθηκαν δίκαια από τους γηπεδούχους. Πλήγμα για την ομάδα μας ήταν ο τραυματισμός του Πανούση ο οποίος διακομίστηκε στο κέντρο Υγείας του Κιάτου και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Κορίνθου για περαιτέρω γνωμάτευση μιας και οι αρχικές ενδείξεις έδειχναν εξάρθρωση ώμου.
Σε αυτό το σημείο ο Μ.Α.Σ Ολυμπιακός Άσσου, η ομάδα και ο Πανούσης προσωπικά θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση του Αστέρα Δερβενιου για το μεγάλο ενδιαφέρον και βοήθεια που πρόσφεραν στον τερματοφύλακα μας αμέσως μετά τον τραυματισμό του καθώς και στο ότι συντέλεσαν με δικά τους μέσα να διακομίσουν τον παίκτη μας στο πλησιέστερο κέντρο Υγείας.
Παραπάνω πληροφορίες σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Πανούση θα έχουμε αργότερα.”

 


ΥΓ: Οι "ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" εύχονται στον αθλητή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Άσσου ταχεία ανάρρωση  και γρήγορα επιστροφή και πάλι στις αγωνιστικές επάλξεις.