Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Το ΣτΕ «παγώνει» την απόφαση για μαύρο στο MEGA

ste-oxi-sto-mauro-gia-to-mega-me-proswrini-diatagi
Ζωντανές οι τελευταίες ελπίδες των εργαζομένων του MEGA, καθώς πληφορορίες αναφέρουν ότι το ΣτΕ έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα και "φρενάρει" το μαύρο.
Όρθιο παραμένει το MEGA, παρά την απόφαση του ΕΣΡ να ρίξει μαύρο στο κανάλι, διακοπτοντας την λειτουργία του μετά από 29 χρόνια. Ταυτόχρονα κρατά ζωντανές τις τελευταίες ελπίδες των εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό, που ελπίζουν σε μία ανατροπή μέχρι την τελευταία στιγμή - κυρίως μέσα από το ΣτΕ και πάλι, που θα κρίνει συνολικά τον Μάιο, εάν είναι νόμιμος ο διαγωνισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις τηλεοπτικές άδειες.
Επί του παρόντος, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι με προσωρινή διαταγή του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικολάου Σακελλαρίου, «παγώνει» η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης με την οποία αποφασίστηκε να σταματήσουν οι εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού Mega.
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega ζητώντας την αναστολή και ακύρωση της υπ' αριθμόν 18/2018 απόφασης του ΕΣΡ βάσει της οποίας επρόκειτο να πέσει «μαύρο» στο κανάλι.