Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

¨Άγγελος Παπαγγελόπουλος: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ. Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για ανούσιες εντάσεις μεταξύ των δημάρχων Κορινθίων και Σικυωνίων.σεβόμενοι τις τοπικές ανάγκες των κατοίκων και της αγροτικής οικονομίας του πρώην δήμου Στυμφαλίας, να συγκλίνουν σε λύσεις, ώστε και η υλοποίηση των έργων να μην κινδυνέψει και οι κάτοικοι των δύο φίλων δήμων να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες ποσότητες νερού.

Εμφάνιση λιμνη στυμφαλίας 5.JPG

ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΑΓΓΕΛΟΥ  ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                         22-3-2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ
22 Μαρτίου, παγκόσμια μέρα νερού. Ημέρα περισυλλογής για την διάσωση και τη σωστή διαχείριση του μεγαλύτερου αγαθού της γης.                                                              
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTbrenPxm2iierrIn-dcvI4X_h2fEA4-P7fA9ohKGZO8XGg9PhR Όπως είναι γνωστό με απόφαση του Περιφερειάρχη Π. Τατούλη, ήδη έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Πελοποννήσου (ΕΣΠΑ2) και έχει δημοπρατηθεί έργο για την ενίσχυση της υδροδότησης του Δήμου Σικυωνίων αρχικού προυπολογισμού 3.300.000 €. Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για ανούσιες εντάσεις, που είχαμε το προηγούμενο διάστημα μεταξύ των δημάρχων Κορινθίων και Σικυωνίων. Καλούμε τις δύο δημοτικές Αρχές, με βάσιμα επιχειρήματα, τηρώντας τα συμφωνηθέντα αλλά και σεβόμενοι τις τοπικές ανάγκες των κατοίκων και της αγροτικής οικονομίας του πρώην δήμου Στυμφαλίας, να συγκλίνουν σε λύσεις, ώστε και η υλοποίηση των έργων να μην κινδυνέψει και οι κάτοικοι των δύο φίλων δήμων να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες ποσότητες νερού. Έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες ώστε το Κιάτο και η λοιπή πεδινή ζώνη του δήμου Σικυωνίων να ολοκληρώσει την υδροδότησή της με πόσιμο νερό από τα γεωγραφικά εδάφη της

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ