Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Διεγράφη ο Ευάγγελος Αντώναρος από τη Νέα Δημοκρατία

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/02/antonaros-500.jpg
Τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου ύστερα από τα σχόλια που είχε πραγματοποιήσει σε βάρος του Αδωνι Γεωργιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την υπόθεση Novartis αποφάσισε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».
Αιτία της διαγραφής του είναι αυτά που έγραψε στο facebook νωρίτερα:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…
Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες. Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Η παραπάνω ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας βράδυ Σαββάτου, ήρθε να προσθέσει τον πάλαι ποτέ εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Καραμανλή δίπλα στο όνομα της Κατερίνας Παπακώστα, στη λίστα όσων τέθηκαν εκτός Νέας Δημοκρατίας, επειδή επέλεξαν να βάλουν στο στόχαστρό τους τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Στελέχη της ΝΔ σημείωσαν ότι τη στιγμή που το κόμμα έχει γίνει στόχος «ενορχηστρωμένου πολέμου» από την κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση Novartis δεν υπάρχουν περιθώρια για «προσωπικά παιχνίδια» και «εκ των έσω χτυπήματα».

Μένει να φανεί αν η απόφαση του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θα λειτουργήσει κατευναστικά. Ή θα πυροδοτήσει εκρήξεις…