Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΕΜΕΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

 

Σοκ και δέος προκαλούν τα στοιχεία που αναδύονται μέσα από την ογκώδη ήδη δικογραφία της ελληνικής Δικαιοσύνης για την υπόθεση Novartis και έρχονται στο φως.  Ένας λαός που από το 2009 ατιμάστηκε διεθνώς, εξαθλιώθηκε και υποχρεώθηκε να αποχωρίζεται τα παιδιά του για το εξωτερικό, από μία «γκιουλενική» μαφία ευυπόληπτων πολιτικών και μη, πληροφορείται τώρα για τις κατηγορίες εναντίον 2 Πρωθυπουργών και 8 Υπουργών καθώς και την εμπλοκή πλήθος άλλων σε μία και μόνο υπόθεση
διαφθοράς. 

Είναι συνταγματική και εθνική υποχρέωση του Έλληνα Πρωθυπουργού και της ελληνικής Δικαιοσύνης να διαλευκάνει πλήρως και άμεσα αυτή την υπόθεση και να διαχωριστούν ποιοι είναι οι εθνικοί εγκληματίες και ποιοι οι εθνικοί συκοφάντες. Κάθε κωλυσιεργία αποτελεί εθνική προδοσία. Το thedayaftergr θα παρακολουθήσει δημοσιογραφικά αυτή τη θεμελιώδη για τη λειτουργία του πολιτεύματος και την εθνική μας υπόσταση υπόθεση πάντα από τη σκοπιά και αφετηρία του τεκμηρίου αθωότητας.

Ένα πρώτο στοιχείο μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού ήταν η πανελλήνια διαβεβαίωση των τηλεθεατών του από τον επιτυχημένο δημοσιογράφο και εκδότη της Μεταπολίτευσης κ.Χατζηνικολάου πριν από 2 ημέρες ότι δεν γνωρίζει καν τον κ. Φρουζή, παρά μόνο από τις δημοσιευμένες πρόσφατα φωτογραφίες του, ενώ από τις καταθέσεις και τον δημόσιο ισχυρισμό του κ.Φρουζή καταγράφονται επανειλημμένες προσωπικές τους επαφές, παρουσία άλλων. Προφανώς σε ένα στοιχείο που εύκολα επαληθεύεται ή καταρρίπτεται ένας εκ των δύο κυρίων δεν λέει την αλήθεια και ακυρώνει τη φερεγγυότητά του. Και δυστυχώς, προ ολίγου, σύμφωνα με το zougla.gr (http://www.zougla.gr/greece/article/paradex8ike-ti-sinantisi-me-frouzi-o-xatzinikolaou) o  κ. Φρουζής επαληθεύτηκε ως προς την κατ' όψιν γνωριμία τους.

Ο κ.Μητσοτάκης ασφαλώς βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς οι περισσότερες των επικαλουμένων παράνομων και εθνικά επιζήμιων πράξεων αναφέρονται σε προβεβλημένα στελέχη του κόμματός του. Σε περίπτωση επιβεβαίωσης των αναφερόμενων επαίσχυντων πράξεων τίθεται πλέον ακόμα και θέμα πολιτικής επιβίωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Σε περίπτωση δε ανακριβειών, η Νέα Δημοκρατία οφείλει να επιδιώξει την ποινική δίωξη όλων των συκοφαντιών που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική μας ενότητα, την πολιτική υπόσταση του κόμματος που ηγείται και κατ’επέκταση τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.


Ο κ.Τσίπρας εμφανίζει μία περίεργη ολιγωρία και προβληματισμό παρόλο που η υπόθεση δεν δείχνει να τον αφορά και οφείλει να αποκαλυφθεί πλήρως. Εκτός και αν υπάρχουν σημάδια λεηλασίας του εθνικού μας πλούτου και από αξιωματούχους του ΣΥΡΙΖΑ οπότε το πολλάκις αναφερόμενο ηθικό πλεονέκτημά του για την επιβολή δυσβάσταχτων στο λαό πολιτικών χάνεται και αναδύεται μία ακόμα πιο σοβαρή απειλή για τη χώρα, αυτή της μόνιμης κυβερνητικής διαφθοράς με αντάλλαγμα την καταδυνάστευση του λαού και το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και γης. 


Η υπόθεση αυτή σε κάθε περίπτωση είτε επαλήθευσης είτε κατάρριψής της αποδεικνύει τη σαπίλα της κοινωνίας μας. Αυτό που προέχει είναι η επιτάχυνση της διαλεύκανσής της και κάθε άλλη κίνηση θα πρέπει να θεωρείται ενοχική από όπου και αν προέρχεται. Αυτά προς το παρόν…

Thedayaftergr