Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΕΦΕΤ: σαλμονέλα σε συσκευασία προϊόντος Ταχινιού


efet-anaklisi-mi-asfaloys-proiontos-taxinioy.jpgΕΦΕΤ: σαλμονέλα σε συσκευασία προϊόντος Ταχινιού


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας σχετικά με την απόρριψη στα σύνορα ενός προϊόντος ταχινιού, ελληνικής προέλευσης, επειδή ανιχνεύτηκε σε αυτό η παρουσία salmonella spp. Το ανωτέρω προϊόν, σε συνέχεια ελέγχων του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπιστώθηκε ότι έχει διακινηθεί και στην εγχώρια

«ασπρος καπνος» Συμφωνία στο Eurogroup – Δόση 8,5 δισ. για την Ελλάδα και «υπόσχεση» για το χρέος

 
Συμφωνία για το ελληνικό ζήτημα επετεύχθη στο Eurogroup στο Λουξεμβούργο, όπως προκύπτει μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης. Η συζήτηση για την Ελλάδα διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η Ελλάδα θα λάβει δόση ύψους 8,5 δισ. ευρώ, καθώς και «υπόσχεση» για ελάφρυνση χρέους.

Χρίστος Δήμας | Λήψη μέτρων για την προστασία του Κορινθιακού Κόλπου

 






Το ζήτημα της προστασίας του Κορινθιακού Κόλπου από την υπεραλίευση και τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι μεταβολές στο υποθαλάσσιο τροφικό πλέγμα, έφεραν στη Βουλή με Ερώτηση τους ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας και ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης. Οι δύο βουλευτές ζητούν από τα αρμόδια υπουργεία να λάβουν πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του υπερπληθυσμού μεδουσών στον Κορινθιακό Κόλπο, ο οποίος απειλεί με ζημιές τις παράκτιες τουριστικές περιοχές και ερωτούν αν είναι στις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας η έναρξη ενός διαλόγου προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα.
Αναλυτικά το κείμενο της Ερώτησης:

Crowd Dialog 2017 Athens: Πρόσκληση για υποστηρικτές




Crowd Dialog Athens 2017
The ΝΕΧΤ ΝΕΧΤ
Πρόσκληση για υποστηρικτές

 
Το Crowd Dialog Europe, η Εθνική Τράπεζα και η Crowdpolicy σας καλούν να συμμετέχετε στο διεθνές ετήσιο συνέδριο για τη δυναμική του πλήθους με θέματα το Crowdsourcing, Crowdfunding και CrowdInnovation.
 
Το Crowd Dialog Europe 2017 The ΝΕΧΤ ΝΕΧΤ διοργανώνεται στην Αθήνα στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 και θα φιλοξενήσει 500 επιλεγμένους Crowd Experts από όλο τον κόσμο με έναν κοινό στόχο: enabling the crowd for a greater good.
 
Το συνέδριο υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα συμμετέχουν εθνικοί εκπρόσωποι από 28 χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης, Ακαδημαικοί, Πολιτικοί και Επιχειρηματίες.
 

Ρυθμίσεις στην ανατολική είσοδο του Δ. Βέλου – Βόχας και κυκλοφοριακή σύνδεση του γηπέδου Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ με την Κορίνθου – Πατρών.



http://sfedona.gr/sites/default/files/styles/node-detail/public/field/image/%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C.jpg?itok=kG661jyA
                                                                  

                                                                                          Κόρινθος 15/06/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Περιφερειακό Συμβουλιο στην Τρίπολη χθες 14/6/2017  εγκρίθηκαν για την Π.Ε Κορινθίας:
-           Η πρόσληψη 4 ΙΔΟΧ στην ΠΕ Κορινθίας
-           Η μελέτη για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική είσοδο του Δ. Βέλου – Βόχας και κυκλοφοριακή σύνδεση του γηπέδου Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ με την Κορίνθου – Πατρών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΈΣ



 http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20140730/low/assets_LARGE_t_420_54379758.JPG

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
                              ΔΗΜΟΣ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-  ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
---------------------------------------------------------------
              ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
        ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Επισημαίνουμε στους ιδιοκτήτες νομείς και επικαρπωτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός σχεδίου περιοχών την υποχρέωσή τους να διατηρούν αυτούς καθαρούς από ογκώδη αντικείμενα, κλαδιά, χόρτα, κ.λπ., όπως απαιτούν οι πυροσβεστικές διατάξεις και οι κανόνες προστασίας της δημοσίας υγείας.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ο καθαρισμός διενεργείται από τον Δήμο επιβάλλοντας πρόστιμο 50 λεπτών ανά τετραγωνικό μέτρο του οικείου χώρου.
(άρθρο 94 ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ α/7-6-2010) «Καλλικράτης»



Ο Αντιδήμαρχος

Παντελέου Κωνσταντίνος

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Πέτρος Τατούλης «Εμβληματική για τη χώρα η πολιτική παρουσία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»



http://www.pna.gr/media/k2/items/cache/79814017f72970a9c14afbe30a4a7057_XL.jpg

https://messinianews.gr/wp-content/uploads/2017/05/mitsotakis.jpg«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε ένας πολίτης αυτού του τόπου που δεν δείλιασε ποτέ να αναμετρηθεί με το καθήκον του απέναντι στον τόπο και την κοινωνία» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του πολιτικού μνημόσυνου προς τιμή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017.

ΠΕΙΡ@ΜΑ 2016-2017: Πρόγραμμα διαδικτυακής επικοινωνίας και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για μαθητές Γυμνασίου

 final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Περίπου 200 μαθητές και μαθήτριες, από 10 Γυμνάσια του Περιστερίου, του Αιγάλεω, του Ρέντη, της Νίκαιας, των Καμινίων και του Πειραιά, κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς πήραν μέρος σε πρόγραμμα διαδικτυακής επικοινωνίας με μαθητές 9 απομακρυσμένων Γυμνασίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το οποίο οργανώθηκε από το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων.
Το πρόγραμμα αυτό, που ονομάστηκε ΠΕΙΡ@ΜΑ, έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές και τις

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΥΜΠΙ ΒΟΥΤΙΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΩΡΛ



Εμφάνιση Ο κ Μηνάς Αρτόπουλος.jpgΘάλασσα, κολύμπι και βουτιές στην Ελλάδα είναι συνδυασμένα άμεσα με τις καλοκαιρινές διακοπές μικρών και μεγάλων.
Ωστόσο οι ειδικοί συνιστούν προσοχή, ιδιαίτερα σε όσους έχουν ευαισθησία στα αυτιά, γιατί καιροφυλαχτούν  μολύνσεις, ωτίτιδες κι άλλα που μπορούν να μας χαλάσουν τις διακοπές.
Μάλιστα τους  καλοκαιρινούς μήνες η συχνότητα των προβλημάτων στα αυτιά τριπλασιάζεται στα παιδιά στις ηλικίες 5-14 χρόνων.
«Στους ενήλικες η συχνότητα είναι μικρότερη, σχεδόν η μισή, αλλά επηρεάζεται και από άλλους παράγοντες, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος  Μηνάς Ν. Αρτόπουλος, Διευθυντής  του Τμήματος Χειρουργικής Τραχήλου-Θυρεοειδούς της ΩΡΛ κλινικής του «ΜΗΤΕΡΑ»

Γ. Στασινός: Νέα ευέλικτη χρηματοδότηση, για ταχύτατες ανταποδοτικές επενδύσεις, που θα στηρίξουν την μελέτη και υλοποίηση των αναγκαίων έργων στη νέα εποχή - Τι ειπώθηκε στην εκδήλωση του ΤΕΕ με θέμα «Νέοι τρόποι χρηματοδότησης Δημοσίων Έργων»

Εμφάνιση DSC_0733.JPG 
O πρόεδρος του ΤΕΕ Γ. Στασινός στην εκδήλωση του ΤΕΕ, με θέμα «νέοι τρόποι χρηματοδότησης Δημοσίων Έργων»:
·         Υπογράμμισε: «Πραγματική, αληθινή ανάπτυξη για την κοινωνία σήμερα σημαίνει δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας»

Σε HD θα μεταδίδουν το πρόγραμμά τους οι τηλεοπτικοί σταθμοί

Σε high definition θα μεταδίδουν το πρόγραμμά τους οι τηλεοπτικοί σταθμοί

Καταργείται το άρθρο 2Α του νόμου 4339/2015 περί αδειοδότησης των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, μετά από τροπολογία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, η οποία κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Τα βασικά οφέλη του λεμονιού για την υγεία και την ομορφιά

Τα βασικά οφέλη του λεμονιού για την υγεία και την ομορφιά
Πολλοί είναι εκείνοι που ξεκινούν την μέρα τους με ένα ποτήρι νερό με λεμόνι γνωρίζοντας τα πολύ σημαντικά οφέλη του για την υγεία.
Τα όσα προσφέρει το συγκεκριμένο εσπεριδοειδές στον οργανισμό μας είναι πολλά και κάποια από αυτά άγνωστα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr

Ο καταστροφικός σεισμός της Λέσβου και οι εγκαταλειμένες οικίες στο Δερβένι


Γράφει ο Χαρίλαος Β. Λαζανάς

Μετα τον καταστροφικό σεισμό στη Λέσβο, αναγκαζομαι να δημοσιοποισω παρόμοιο πρόβλημα που ίσως δημιουργηθεί και στην Τοπική Κοινότητα Δερβενίου εαν ενεργοποιηθούν οι Αλκυονίδες...
.Όμως οι ευχές δεν επαρκούν εαν δεν είμαστε προετοιμασμένοι...

Εντοπίστηκε ο 43χρονος γιατρός που είχε εξαφανιστεί στην Ακράτα- Ξεκίνησε για Ρόδο , εφτασε στην ...Ακράτα

Αχαΐα: Βγήκε Silver Alert για τον εξαφανισμένο γιατρό - Συνεχίζεται το θρίλερ!
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 43χρονου γιατρού Γιώργου Φιλιππάκη που εξαφανίστηκε εδώ και σχεδόν δυόμιση ημέρες στην Ακράτα, καθώς παρουσιάστηκε μόνος του νωρίτερα το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και δήλωσε το παρόν. Είναι καλά στην υγεία του, απλά είναι ταλαιπωρημένος και φέρεται να αντιμετωπίζει κατάθλιψη.

Χιλιάδες συνταξιούχοι έκλεισαν το κέντρο της Αθήνας

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/sintaxiouxoi-1300.jpgΧιλιάδες συνταξιούχοι έχουν κλείσει το κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για τα κυβερνητικά μέτρα.   
Οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά το πρωί και λίγο αργότερα ξεκίνησαν την πορεία διαμαρτυρίας τους προς το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να είναι κλειστή αυτή την ώρα η οδός Σταδίου. Διαμαρτύρονται γιατί –όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους- οι υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης δεν είχαν καμία σχέση με την αλήθεια.
«Η κυβέρνηση προχώρησε σε νέες καταστροφικές περικοπές με βάση το νόμο 4387/16 και το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα 4472/17, με την εφαρμογή της λεγόμενης προσωπικής διαφοράς, την αβάσταχτη φορολογία, τους αυτόματους κόφτες, με βάση τα αιματοβαμμένα πρωτογενή πλεονάσματα», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Παιδικοί σταθμοί-ΕΕΤΑΑ: Ρεκόρ αιτήσεων -Πόσα παιδιά θα μείνουν εκτός

Σε ύψος ρεκόρ αναμενεται, όπως σας είχε προϊδεάσει προ 20ημερού ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, αναμένεται να εκτοξευθεί ο αριθμός των αιτήσεων στην πλατφόρμα ΕΕΤΑΑ, για στο πρόγραμμα«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» της περιόδου 2017-2018  που λήγει σήμερα στις 12 το βράδυ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, έως το μεσημέρι ο αριθμός των αιτήσεων είχε φτάσει τις 144.000, και δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες έως τη λήξη της προθεσμίας να αγγίξει τις 150.000.
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχαν υποβληθεί 131.500 αιτήσεις, εκ των οποίων οι

Στήθηκαν κολυμπήθρες στις… οικοδομές!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την οικοδομική δραστηριότητα Μαρτίου 2017 και α΄ τριμήνου 2017 είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν αφορμή για νέους πανηγυρισμούς – πιθανόν να μας πουν ότι η χώρα έχει ήδη μετατραπεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο.
Πρόκειται, βέβαια, για τη γνωστή προπαγάνδα των αριθμών, δια της οποίας η κυβέρνηση συγκρίνει τον κακό της εαυτό με τον χειρότερό της εαυτό.
Όπως πληροφορηθήκαμε, «σημαντική αύξηση 71% εμφάνισε ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Μάρτιο εφέτος, η οποία ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε από την ΕΛΣΤΑΤ, οφείλεται κυρίως στις άδειες που αφορούν ανέγερση ή επέκταση αθλητικών εγκαταστάσεων, γεωργικών και βιομηχανικών κτιρίων».

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΓΔΜ: Ποια θα ρίξουν στο τραπέζι οι Σκοπιανοί

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6TvueR87r-RAd2i8ihgMsvrvFNLM-s0dDtQKhGlQX7tEA0abq2r6eilciNZvU7O-FELiUAyPkwry_OWLyhi3E7V6Kxu6zZygSk6YYyRcbw1mS3VD_sFMu3ClKFptV6gDMzO8B7dlELB4/s1600/Skopia_Vardarska_4.jpg
«Και όμως η ΠΓΔΜ θα μετονομαστεί» είναι ο τίτλος άρθρου στην Tageszeitung του Βερολίνου, το οποίο αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την παλιά διαμάχη Αθήνας και Σκοπίων για την oνομασία. Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ είναι προφανώς πρόθυμη να επιλύσει τη διαμάχη που υποβόσκει εδώ και πάνω από 20 χρόνια με την Ελλάδα, σημειώνει η TAZ.
Στο παρελθόν πάντως, είχαν ακουστεί τα ονόματα Σλαβομακεδονία, Ανω Μακεδονία αλλά και Βαρδάσκα. Η Ελληνική πλευρά πάντως, τότε αλλά και σήμερα διαφωνούσε με την οποιαδήποτε της λέξεως Μακεδονία ειδικά με το Ανω Μακεδονία ή Νέα Μακεδονία, ή Βόρεια Μακεδονία διότι αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για προπαγανδιστικές και υποτιθέμενες αλυτρωτικές εκδηλώσεις κατά της χώρας μας.

Silver Alert για τον εξαφανισμένο γιατρό στην Ακράτα

Αχαΐα: Βγήκε Silver Alert για τον εξαφανισμένο γιατρό - Συνεχίζεται το θρίλερ!



Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, στην ανατολική Αχαΐα, για τον εντοπισμό 43χρονου γιατρού Γιώργου Φιλιππάκη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων εντόπισαν στις 23:15 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο 152ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.
Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο και με αναμμένα τα προειδοποιητικά φώτα.
Αμέσως μετά, ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς, πυροσβέστες και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, οι οποίοι, έχοντας μαζί τους ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, κινήθηκαν αρχικά στα σημεία που υπάρχουν κοντά στην εθνική οδό.
Στην συνέχεια ερεύνησαν απόκρημνα σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα στην ανατολική Αχαΐα, ενώ οι αστυνομικοί επικοινωνούν με κατοίκους της περιοχής, μήπως και κάποιος είδε τον 43χρονο.
 Όσοι γνωρίζουν κάτι που μπορεί να οδηγήσει στα ίχνη του καλούνται να επικοινωνήσουν με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065. Αχαΐα: 
 Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, γεγονός που οδήγησε τους συγγενείς του να προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ

http://static.panoramio.com/photos/large/111571193.jpg
Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνουν ημερίδα για την Καστανιά.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας (αίθουσα εκδηλώσεων κοινοτικού καταστήματος)
Το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 19.30

«ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΠΟΣ» Πελοπόννησος Άργος-Μυκήνες



                                        φωτογράφος Πλάτων Ριβέλλης.

Συνέντευξη Τύπου, 14 Ιουνίου 2017
Ομιλία Ελένης Βαροπούλου, καλλιτεχνικής διευθύντριας project

Το Φεστιβάλ Άργους από το 1994 έως το 1997 ήταν ένα site specific Φεστιβάλ με αυστηρούς θεματικού ς άξονες που κινήθηκε γύρω από την ιδέα μιας «δραματουργίας των χώρων». Site specific project είναι και τώρα ο Διεθνής Τόπος, Πελοπόννησος / Άργος – Μυκήνες που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως 9 Ιουλίου και αυτό σημαίνει ότι οι διαδικασίες, οι δράσεις, τα καλλιτεχνικά γεγονότα θα αποτυπώνονται σε συνάρτηση με συγκεκριμένους χρόνους και τόπους, ότι δεν είναι χωρικές ιδέες που μπορούν να εφαρμόζονται οπουδήποτε και ανά πάσαν στιγμή.

Υπουργείο Εσωτερικών: Ενίσχυση 150.000 ευρώ στο Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων για αντιμετώπιση της λειψυδρίας.




 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ενέκρινε ενίσχυση ύψους 150.000 ευρώ για το Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων ενεργειών αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας, με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

Κόρινθος, 14 Ιουνίου 2017
Γραφείο Τύπου Ν.Ε.