Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Τα Ταρσινά ΄97 πέτυχαν την άνοδο στη Β' Κορινθίας, στο "παραδύο" της παράτασης . Ν'ικησαν 1 - 0 στο μπαραζ τον Πανευρωστινιακό

Χρειάστηκαν σχεδόν 118 λεπτά αγώνα στο μπαράζ της Γ2 κατηγορίας Κορινθίας που έγινε σήμερα στο Ξυλόκαστρο , ανάμεσα στα Ταρσινά ’97 και τον Πανευρωστινιακό για να αναδειχθεί ο νικητής που θα ακολουθούσε τον πρωταθλητή του ομίλου ΑΟ Λυκοποριάς και τους Ποσειδώνα Κυρά Βρύσης, Αστέρα Κορίνθου στην Β’ κατηγορία της επόμενης σεζόν.

Το Ζευγολατιό πήρε πόντο η Δόξα στη Μεγαλόπολη έχασε από τη Χαλκίδα

https://i1.wp.com/sportsup.gr/wp-content/uploads/2016/10/pao-doksa_4_antigrafi.jpg
Στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας , ενώ πρωταθλήτρια και μαθηματικά είναι η Παναχαϊκή , 3 αγωνιστικές ημέρες, πριν την λήξη του πρωταθλήματος , αγωνία  εξακολουθεί να υπάρχει στην ουρά της βαθμολογίας.
Τέσσερις ομάδες θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για να αποφύγουν την  τελευταία (15η ) βαθμολογική θέση , που οδηγεί την ουραγό ομάδα  σε υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ  της οποίας προέρχεται. Οι ομάδες που βρίσκονται

Μονομαχία γιά την άνοδο ΤΑΡΣΙΝΑ΄97 - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ , στο μπαραζ του Ξυλοκάστρου

ZΩΝΤΑΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ "GREEKRADIO WEB CHANNEL" & TOYΣ
"ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"
Το Ειδησειογραφικό διαδικτυακό κανάλι της Κορινθίας Το αθλητικό ραδιόφωνο της Κορινθίας

Φωτογραφία του Stefanos Kaitsas.



Σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στις 4:00 το απόγευμα, στο ουδέτερο γήπεδο του Ξυλοκάστρου θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στις ομάδες Ταρσινά '97 και στον Πανευρωστινιακό
 Ο νικητής του αγώνα θα κερδίσει την άνοδό του στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας ως δευτεραθλητής της Γ2 κατηγορίας, καθώς πρωταθλήτρια είχε αναδειχθεί μετά από συγκλονιστικό ντεμαράζ , ο ΑΟ. Λυποποριάς, μόλις στην τελευταία αγωνιστική στις 19/3/17, με την εκτός έδρας νίκη τους , με 3 - 0 στο Κιάτο επί της Αναγέννησης Κιάτου, κόβοντας πρώτοι το νήμα μόλις στην τελευταία   στροφή του πρωταθλήματος και ανακηρύχτηκαν , οι "Φυτωριούχοι" της Δυτικής Κορινθίας, Πρωταθλητές,συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς.
Ένα βαθμό πίσω από την "ερυθρόλευκη" πρωταθλήτρια ,στους 41 βαθμούς τερμάτισαν οι ομάδες των Ταρσινών και ο Πανευρωστινιακός με 13 νίκες , 2 ισοπαλίες , 3 ήττες και τέρματα 46 - 16 έκαστος Δευτεροι σε βαθμολογία - επίθεση και άμυνα.  
Τα Ταρσινά ΄97 που στη διάρκεια του χρόνου έμοιαζαν να ελέγχουν την κατάσταση και πως σίγουρα θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, απώλεσαν πολύτιμους βαθμούς και στο τέλος , σταμάτησαν, στο Κρυονέρι  καθώς έχασαν με 1 - 0 από τον τοπικό Αετό. Η ομάδα των Ταρσινών στο πρωτάθλημα ηττήθηκε 3 φορές (1 εντός από  ΑΟ Λυκοποριάς και 2 εκτός έδρας από Πανευρωστινιακό και Αετό Κρυονερίου), ενώ σε 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι με ΑΟ Λεχαίου εντός και με Αναγέννηση Κιάτου εκτός. 
Ο Πανευρωστινιακός από την άλλη πλευρά, δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, είδαμε όμως πως από τον Γενάρη και ύστερα που ενισχύθηκε, πήρε σημαντικά ματς και κρατήθηκε ζωντανός για την άνοδο, ενώ στο τέλος στα Ροζενά πέτυχε μεγάλη νίκη με 4 - 1 επί του ΑΟ Λεχαίου. 
Ο Πανευρωστινιακός ηττήθηκε 3 φορές ( 1 εντός από την Λυκοποριά όπως ηττήθηκε και εκτός εδρα στο Δερβένι καθώς και από τα Ταρσινά. Ισοπαλίες ο Πανευρωστινιακός απέσπασε σε Φενεό και Κρυονέρι. 
Οι δύο ομάδες (Πανευρωστινιακός και Ταρσινά ΄79 μπορεί να "έφθασαν κοντά στή πηγή και νερό να μην γεύτηκαν"  όμως έμειναν ζωντανοί στον στόχο για άνοδο, την οποία θα διεκδικήσουν σε αγώνα μπαράζ, στις 4.00 το απόγευμα στο Ξυλόκαστρο.
Περίπου στις 6 το απόγευμα, θα ξέρουμε αν η ομάδα των Ταρσινών ή ο Πανευρωστινιακός θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα ακολουθήσει τον ΑΟ Λυκοποριάς , τον Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης και τον  Αστέρα Κορίνθου ( οι 2 τελευταίοι της Γ1 κατηγορίας) στη Β΄κατηγορία Κορινθίας. 
Οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" που θα μεταδώσουν ζωντανά  ραδιοφωνικά - διαδικτυακά το μπαράζ σε συνεργασία με το "Greekradio Web Channel" σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου, εύχονται καλή επιτυχία στις δύο ομάδες και νικητής να βγεί ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο

Η Google Earth «έλιωσε» τον Ισθμό της Κορίνθου [βίντεο]

Σε τρενάκι του τρόμου μετέτρεψε η Google Earth τον Ισθμό της Κορίνθου όχι πάντως ηθελημένα.
Βάζοντας λάθος γραφικά, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, «κατάφερε» να λιώσει στην κυριολεξία τον Ισθμό, ένα θέαμα που προκαλεί τρόμο με την πρώτη ματιά.

Νέο Μνημόνιο: Τι λέει για τους συμβασιούχους -«Φρένο» σε προσλήψεις


Σε ένα «πακέτο» 128 σελίδων αποτυπώνονται οι απαιτήσεις των δανειστών από την Ελλάδα, με το συνολικό περιεχόμενο των τεσσάρων κειμένων που συνέταξαν οι θεσμοί να παρουσιάζεται σήμερα από το «Πρώτο Θέμα». Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι όροι των τεσσάρων κειμένων θα περιληφθούν στα νομοσχέδια που

Μυστήριο με την 36χρονη από το Λουτράκι ,που βρέθηκε πνιγμένη στον Αμβρακικό μέσα στο αυτοκίνητό της

iatrou maria
Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου, κοντά στην Αμφιλοχία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία

Τρία εσπρέσο την ημέρα προστατεύουν από τον καρκίνο του προστάτη


espressoromanou77.jpg

Τρία εσπρέσο την ημέρα προστατεύουν από τον καρκίνο του προστάτη


Τρία ή περισσότερα εσπρεσάκια ημερησίως μειώνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Μεσογειακό Νευρολογικό Ινστιτούτο Neuromed και του Εθνικού Ιταλικού Ινστιτούτου Υγείας, με επικεφαλής τον Έλληνα

10 μυστικά που δεν σας λέει το σκυλί σας - και πρέπει να ξέρετε!


Αναρωτιέστε πολλές φορές για τη συμπεριφορά του αγαπημένου σας σκύλου; έχουμε αποκωδικοποιήσει τα πιο σημαντικά μυστικά του, ώστε να έρθετε ακόμη πιο κοντά!
1 Δεν είναι ότι χρονοτριβώ…
Υπάρχει λόγος για τον οποίο τα σκυλιά γυρίζουν γύρω γύρω πριν κάνουν την ανάγκη τους και δεν είναι ότι προσπαθούν να σας καθυστερήσουν και να πάτε αργά στη δουλειά. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Frontiers in Zoology διαπίστωσε ότι τα σκυλιά κάνουν την ανάγκη τους σε ευθυγράμμιση με

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά στις Μαριές Ζακύνθου

Πάνω από 600 στρέμματα πευκοδάσους έχουν γίνει μέχρι τώρα παρανάλωμα του πυρός στη μεγάλη δασική πυρκαγιά στην περιοχή Μαριές στην Ζάκυνθο που ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι και είναι ακόμα σε εξέλιξη σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Απόλλων "έκλεψε" βαθμό από τον ΟΦΗ, 1-1 στο "Γεντί Κουλέ"

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 1-1
Mε το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Σμύρνης ξεκίνησε, το απόγευμα του Σαββάτου, η 28η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. 
Η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε κοντά στο να υποχρεώσει την "Ελαφρά Ταξιαρχία" στην πρώτη της ήττα για εφέτος, αλλά η αναμέτρηση στο "Γεντί Κουλέ" ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1).