Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Πανευρωστινιακός και Λυκοποριά υποδέχονται τους ορεινούς Παμφενεατικό και ΑΟ Λαύκας . Ντέρμπι Αστέρα Κορίνθου - Αγιάννη στη Γ1 κατηγορία ( ραδιοφωνικά το παιγνιδι από τα Ροζενά)

Φωτογραφία του Tassos Mitsopoulos.
Στο Γ2 όμιλο τα πρωτοπόρα Ταρσινά αγωνίζονται εκτός έδρας με την Αναγέννηση Κιάτου, οι ομάδες της Δυτικής Κορινθίας Πανευρωστινιακός και ΑΟ Λυκοποριάς, αντιμετωπίζουν Παμφενεατικό και ΑΟ Λαύκας, αντίστοιχα. 
Ενδιαφέρον έχει το ντέρμπι μεταξύ Άετού Κρυονερίου και Α.Ο Ασπροκάμπου που έχουν περιορισμένες ελπίδες γιά άνοδο. 
Τέλος ο ΑΟ Λεχαίου αντιμετωπίζει τους Νέους Στιμάγκας. 
Ο αγώνας των Ροζενών θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Greekradio web channel και τους Δυτικούς Κορινθιακούς Ορίζοντες.

15η Αγωνιστική 
19/2/17
Αναγέννηση Κιάτου - Ταρσινά '97 
ΑΟ Λεχαίου - Νέοι Στιμάγκας 
Πανευρωστινιακός - Παμφενεατικός 
ΑΟ Λυκοποριάς - ΑΟ Λαύκας 
Αετός Κρυονερίου - ΑΟ Ασπροκάμπου


Στο Γ1΄ όμιλο διεξάγεται η 16η αγωνιστική με τους διεκδικητές της ανόδου Ποσειδώνα Κ. Βρύσης, Εθνικό Ξυλοκερίζης και Αστέρα Κορίνθου να αγωνίζονται εντός έδρας με Απέσσα, Αίαντα Κορίνθου και ΑΠΣ Αγιάννη , αντίστοιχα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Αστέρα Κορίνθου με τον ΑΠΣ Αγιάννη. 
Σε άλλους αγώνες Αετός Αγγελοκάστρου - ΑΣ Λουτρακίου και ΑΟ Μαψού - ΑΟ Σολομού. Ρεπό το Σοφικό '05. 
Ο αγώνας στην Ξυλοκέριζα θα διεξαχθει αύριο Σάββατο , οι υπόλοιποι την Κυριακή.

16η Αγωνιστική 
18/2/17
 Εθνικός Ξυλοκερίζης - Αίας Κορίνθου
19/2/17 
ΑΟ Μαψού - ΑΟ Σολομού
Ποσειδών Κ. Βρύσης - Απέσσας
Αστέρας Κορίνθου - ΑΠΣ Αγιάννης
Αετός Αγγελοκάστρου - ΑΣ Λουτρακίου
Ρεπό το Σοφικό '05


Έξοδος κινδύνου για Δάφνη Εξαμιλίων, Σπαθοβούνι, Περαχώρα στη Β΄ Κορινθίας

Αποτέλεσμα εικόνας για αο σπαθοβουνιουΜε τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (15:00), το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις ομάδες που διεκδικούν τη 2η και τη 3η θέση της βαθμολογίας , θέσεις που οδηγούν στην Α' κατηγορία.. 
Αυλαία της αγωνιστικής ο αυριανός αγώνας στο γήπεδο Ζευγολατιού ανάμεσα στον Άρη Βοχαϊκού και στην διεκδικήτρια της ανόδου Δάφνη Εξαμιλίων.
Την Κυριακή ο πρωτοπόρος Άγιος Γεώργιος έχει εύκολο απόγευμα με αντίπαλο τον ουραγό ΠΑΟ Κουταλά, ενώ η Περαχώρα που διεκδικεί άνοδο δοκιμάζεται στην εκτός έδρας κόντρα της με τον ΑΟ Ρομά, ο οποίος θέλει την νίκη για να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για την άνοδο. Στο Κιάτο η Θύελλα Κάτω Διμηνιού ζητά την νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για άνοδο κόντρα στους αδιάφορους Αγίους Θεοδώρους. Την νίκη για τον ίδιο σκοπό αναζητά και ο ΑΟ Σπαθοβουνίου στον εκτός έδρας αγώνα του, κόντρα στον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών. Στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός αγωνίζεται με τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου, ενώ τέλος στο Συνοικισμό ο Κύψελος αναζητά βαθμούς κόντα στην Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.

19η Αγωνιστική
18/2/17, 15:00
Άρης Βοχαϊκού -  Δάφνη Εξαμιλίων
19/2/17, 15:00
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - ΑΟ Σπαθοβουνίου
Αγ. Γεώργιος - ΠΑΟ Κουταλά
Σαρωνικός Γαλατακίου - Άρης Αρχ. Κορίνθου
ΑΟ Ρομά - ΑΟ Περαχώρας
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Αγ. Θεόδωροι
ΠΑΣ Κύψελος - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
Ρεπό έχει ο ΠΑΣ Κλένια



Η Σπάρτη στη Λαμία που έπιασε τον Απόλλωνα στο "ρετιρέ" και ο Παναιγιάλειος στην Ελευσίνα

Πανσερραϊκός - Λαμία 0-3
Μια κλάση πάνω από τον αντίπαλο της η Λαμία επικράτησε πολύ εύκολα εκτός έδρας του Πανσερραϊκού με 3-0, σε εξ' αναβολής παιχνίδι της Football League, έπιασε τον Απόλλωνα στην κορυφή και απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από τον Άρη (που χθες στο δικό του εξ' αναβολής με τον Αγροτικό Αστέρα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1)
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έβαλε νωρίς τα θεμέλια της νίκης (με σουτ του Τζόκιτς στο 26'), για να «καθαρίσει» το ματς στη αρχή του δεύτερου μέρους ( 49' ), με τον Ματσούκα. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε στο τέλος ο Καραγιάννης ( 78΄), με τους οπαδούς των φιλοξενουμένων να αποδοκιμάζουν έντονα τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη αλλά και τους παίκτες.
Η Λαμία υποδέχεται την Σπάρτη και στα Χανιά πηγαίνει ο Απόλλων

Την Κυριακή στις 8 το βράδυ: Πρώτη και αποκλειστική συνέντευξη του υποψηφίου Προέδρου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας κ. Φάνη Σιτέ στο GREEKRADIO WEB CHANNEL και τους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και την εκπομπή ''ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΟ ΤΕΡΜΑ''


Πρώτη και αποκλειστική συνέντευξη του υποψηφίου Προέδρου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας κ. Φάνη Σιτέ 
στο GREEKRADIO WEB CHANNEL και τους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ 

και την εκπομπή ''ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΟ ΤΕΡΜΑ'' !
Την Κυριακή στις 8 το βράδυ ο κ. Σιτές θα δεχτεί ένα''πρέσιγκ'' ερωτήσεων καθώς θα κληθεί να αποκαλύψει το πρόγραμμά του αλλά και να βρεθεί αντιμέτωπος με τα  τρέχοντα προβλήματα και θέματα που απασχολούν τα Κορινθιακά Σωματεία, από τον Τάσο Μητσόπουλο!
http://www.greekradios.gr/radio_play.asp?r_id=1253
http://greekradio.caster.fm/
http://korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr/

Σοκ από τον θάνατο του βουλευτή Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μπασιάκου. Το “αντίο” του Καραμανλή και άλλων γαλάζιων


Σοκ προκάλεσε στον πολιτικό κόσμο η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του βουλευτή Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μπασιάκου, σε ηλικία 63 ετών.
Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, και κουμπάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, “έφυγε” απρόσμενα, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του  υπέστη ανακοπή καρδιάς. Τραγική φιγούρα είναι η σύζυγός του που τον εντόπισε νεκρό μέσα στην οικεία τους.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι ετοιμαζόταν για ταξίδι στις Βρυξέλλες με την αναχώρησή τους να ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι. Την θέση του στην ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναπληρώσει ο κ. Ανδρέας Κουτσούμπας.

Τσίπρας: Αν θέλετε να κάνετε πρόταση μομφής… εδώ είμαστε

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πέταξε το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για την εγκληματικότητα, προτρέποντας τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.
Ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις κατά του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας τον για τη στάση που έχει κρατήσει στο μείζον θέμα της διαπραγμάτευσης, την πρόσφατη επίσκεψή του στο Βερολίνο, και τη ρητορική που συνήθως αναπτύσσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα μια ακυβέρνητη χώρα


Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπελυσε ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο ομιλίας του στη Βουλή, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε για την εγκληματικότητα.
Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε ως εξής:

Κωνσταντίνος Μίχαλος: «Να ανακληθεί η λειτουργία της ΑΕΠΙ ΑΕ και υπάρξουν ρυθμίσεις που θα αποδίδουν δικαιοσύνη"


«Να ανακληθεί η λειτουργία της ΑΕΠΙ ΑΕ και στο σχέδιο να συμπεριληφθεί διάταξη για "υποχρεωτική διαπραγμάτευση" μεταξύ χρηστών και δικαιούχων και "κρατικό επίτροπο", καθώς κανείς χρήστης πλέον δεν εμπιστεύεται να συνεργαστεί με την ΑΕΠΙ χωρίς τις συγκεκριμένες ασφαλιστικές δικλείδες», ζητά η επιμελητηριακή κοινότητα. 
Το αίτημα διατυπώνεται στην νέα επιστολή που απέστειλε στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος σχετικά με την τροποποίηση του σχεδίου νόμου που έχει καταρτίσει το υπουργείο Πολιτισμού και αφορά τη διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων. 
 Στην επιστολή τονίζεται ότι πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις που θα αποδίδουν δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά στη λειτουργία της κερδοσκοπικής εταιρείας ΑΕΠΙ ΑΕ, ιδιαίτερα μετά τη δημοσίευση του πορίσματος των ορκωτών λογιστών που αποκάλυψαν μεγάλες ατασθαλίες. 
 Όπως επισημαίνεται στην επιστολή προς την κ. Κονιόρδου, τέλος, είναι απορίας άξιο γιατί έγιναν τροποποιήσεις στο σχέδιο νόμου και δεν εισήχθη στη Βουλή προς ψήφιση άμεσα το αρχικό σχέδιο νόμου Μπαλτά που κατατέθηκε στις 4/7/2016 και με το οποίο ήταν σύμφωνοι όλοι οι ενδιαφερόμενοι. 

 Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ΅Σ

ΣΑΒΒΑΤΟ

Φωτογραφία του Tassos Mitsopoulos.
Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΡ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ!

                                                                          ΚΥΡΙΑΚΗ

Φωτογραφία του Tassos Mitsopoulos.

Η "Μάχη" του Ξυλοκάστρου . Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Πανκαμαριακός


Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής ημέρας, συνεχίζεται αύριο Σάββατο, στις 3:00 μ.μ., το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας. Μίας αγωνιστικής που έχει πολλούς ενδιαφέροντες αγώνες.
Η δύο ομάδες της Κορίνθου  , που την Τετάρτη άφησαν "ανοικτούς λογαριασμούς" στο Κύπελλο, αύριο μάχονται μακριά από τις έδρες των. Η Κόρινθος ΄06 αντιμετωπίζει, στο Σοφικό, τον τοπικό Πανσολυγειακό, με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. 
Μία νίκη που θέλει και ο ΠΑΣ Κόρινθος, στην εκτός έδρας κόντρα του, στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ, απέναντι στον Ισθμιακό, για να έχει ελπίδες για την άνοδό του καθώς βρίσκεται στους -4 βαθμούς από την κορυφή.
 Στο Κιάτο ο Πέλοπας αγωνίζεται με τον Παννεμεατικό, και καραδοκεί να τεθεί επικεφαλής της βαθμολογίας, ελπίζοντας σε "στραβοπάτημα" της πρωτοπόρου ΄06 ,στο Σοφικό από την οποία υπολείπεται  ένα πόντο.
Φωτογραφία του Tassos Mitsopoulos.
Το ντέρμπι της ημέρας θα διεξαχθεί στο Ξυλόκαστρου, όπου στη κοινή τους έδρας αντιμέτωποι είναι ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου με το Πανκαμαριακό. Το ντέρμπι του Ξυλοκάστρου θα μεταδωθει ζωντανά ραδιοφωνικά από το "Greekradio web channel" και από τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ", σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου. 
Την ίδια ώρα στα Αθίκια, ο αντίπαλος του Ηρακλή στο Κύπελλο, Τενεάτης υποδέχεται τον Αστέρα Δερβενίου σε ενδιαφέροντα αγώνα. Επίσης ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας της Ελλάδος Βέλλου με τον Ηρακλή Λεχαίου.
Τώρα στη μάχη για την παραμονή τους στη κατηγορία θα αναμετρηθούν η Θύελλα Πετρίου με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και ο Ολυμπιακός Άσσου με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

20η Αγωνιστική
18/2/17, 15:00
Ισθμιακός - ΠΑΣ Κόρινθος
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Πανκαμαριακός
Τενεάτης Αθικίων -  Αστέρας Δερβενίου
Ελλάς Βέλου -  Ηρακλής Λεχαίου
Θύελλα Πετρίου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Πέλοπας Κιάτου - Παννεμεατικός
Πανσολυγειακός - Κόρινθος ΄06
Ολυμπιακός Άσσου - ΣΦΛ Ολυμπιακός

Διάκριση για την ΕΠΣ Κορινθίας με την σφραγίδα της FIFA


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ διάφορες τρέχουσες ειδήσεις πεπραγμένων, της υπό τον κ. Κουτσοκούμνη, εκπροσώπου της FIFA στην Ελλάδα, ΠΔΕ της ΕΠΟ, όπου δημοσιοποιείται μια άκρως τιμητική για την Ένωσή μας εξέλιξη..
Συγκεκριμένα, δημοσιοποιήθηκε η - με έγκριση της FIFA- επιλογή και συμμετοχή του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Μιχάλη Τσιχριτζή στην "Επιτροπή των Ενώσεων" που συμφωνήθηκε από τον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τα μέλη της Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 19 Δεκεμβρίου 2016. (Β. Γραμμένος, Δ. Ελευθεριάδης, Π. Δημητρίου, Μ. Τσιχριτζής και Π. Λασκαράκης)
Αυτή η "Επιτροπή των Ενώσεων" με την εμπειρία της στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις εξειδικευμένεςεπιστημονικές γνώσεις της, συνδράμει το έργο της ΠΔΕ αναφορικά με την εξυγίανση του Ελληνικούποδοσφαίρου (Επεξεργασία και εναρμόνιση του καταστατικού, εκλογικό σύστημα, υποδομές κ.α.)
Ήδη έχουν γίνει πολύωρες συνεδριάσεις και ακολουθουν κι άλλες...
Η θετική αυτή εξέλιξη, η οποία έρχεται φυσιολογικά  δικαιώνει την συνετή, μετριοπαθή και υγιή διοίκησητης Ένωσής μας και ιδιαίτερα του προέδρου κ. Μιχάλη Τσιχριτζή, μέσα στο ...δύσκολο περιβάλλον του ποδοσφαίρου, τα τελευταία χρόνια.
epskor.gr