Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

«Έφυγε» ο Χάρης Παπαγεωργίου

http://www.sport24.gr/media/article4832780.ece/BINARY/w620/haris_1.jpg
Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 81 χρονών, άφησε το βραδύ της Δευτέρας ο παλαίμαχος αθλητικός συντάκτης Χάρης Παπαγεωργίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ανακοινώνει με πολύ μεγάλη θλίψη την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου και πρώην προέδρου του Α’ Βάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Χαρίλαου Παπαγεωργίου.
Ο Χαρίλαος Παπαγεωργίου, υπήρξε ένας εξαιρετικός συνάδελφος και πάνω απ’
όλα ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης και ένας άνθρωπος που είχε πάντα ένα καλό λόγο για όλους. Στη μακρά επαγγελματική του πορεία, υπηρέτησε με αφοσίωση και επαγγελματική ευσυνειδησία την αθλητική δημοσιογραφία σε μια σειρά από Μέσα Ενημέρωσης και υπήρξε ο δάσκαλος αρκετών νεότερων συναδέλφων μας, τους οποίους βοήθησε σημαντικά στην επαγγελματική τους ανέλιξη.
Γεννήθηκε το 1936 και εργάστηκε στις εφημερίδες «Νέα Πολιτεία», «Αθηναϊκή», «Ελευθερία», «Αθλητική Ηχώ», «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», «Απογευματινή», «Ώρα για ΣΠΟΡ» και «Μεσημβρινή» στην οποία ήταν επικεφαλής του αθλητικού τμήματος και απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε. Συνέδεσε το όνομά του με το ρεπορτάζ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, τα οποία κάλυψε επί σειρά ετών.
Ο άξιος συνάδελφος και πατέρας της επίσης συναδέλφου μας Φωτεινής Παπαγεωργίου, διετέλεσε Πρόεδρος του Α’ Βάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου ΠΣΑΤ την τριετία 2009-2012 και μέλος του την τριετία 2012-2015, ενώ διετέλεσε και αναπληρωματικό μέλος του Β’ Βάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου ΠΣΑΤ την περίοδο 2004-2009.
Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για την απώλεια του Χαρίλαου Παπαγεωργίου και συλλυπείται θερμά τους οικείους του.
Καλό κατευόδιο Χάρη.
  • Τα στοιχεία για τη νεκρώσιμο ακολουθία θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.