Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΑΕΝΑΗ ΕΛΛΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ




Έφθασες εκεί που δεν έφθασε κανείς. Χάθηκες χιλιάδες χρόνια. Ιδρύθηκες το 1830 για να φέρεις ξανά το φως. Δολοφονήθηκες το 1831 για να μείνεις στο σκοτάδι. Βασιλεία, δικτατορία και μεταπολιτευτική μαφία επιστρατεύτηκαν για να χαθείς και στον 21ο αιώνα. Τυφλώνονται οι διώκτες σου από το μίσος τους για σένα.

Άνοιξαν τις πύλες για τους αλλόθρησκους για να σε μπολιάσουν, ίππευσαν τους φρουρούς σου για να σε εξουσιάσουν, λάδωσαν το Θεό σου για να σε στραγγαλίσουν, εξαθλίωσαν το λαό σου για να σε διαλύσουν, ακόμα σε βασανίζουν. Τα γονίδια σου θέλουν να σπάσουν σε κομμάτια.



Όλοι οι λαοί της Οικουμένης προσπαθούν να σε τιθασεύσουν, να σε κλείσουν στη Ρούμελη και το Μοριά, να σε υποθηκεύουν αιώνια. Ραγιάς να γεννιέσαι και να πεθαίνεις για πάντα. Γονυπετής να ικετεύεις το θεό τους. Σε τρώνε για να ζουν.

Εσύ τους τρως και δεν το καταλαβαίνουν. Στην κόκα τους ανατέλλει ο ήλιος τους, χαρακίρι κάνουν στο σκοτάδι της καλής θέας. Ο Μανωλιός στο Αιγαίο αδημονεί και χιόνια πέφτουν στα Δωδεκάνησα, εντολές του θεού τους εκτελούν για τη δόση της προδοσίας τους. Τα τριάντα αργύρια της σταύρωσης των Ελλήνων. Κατάρ-αμένο χρυσάφι όλα τα αγόρασες. 

Πουλάνε Ελλάδα, πουλάνε ψυχές και σώματα, πουλάνε χαμόγελα παιδιών. Πηδάνε από το ένα ψοφίμι στο άλλο μέχρι να λιώσουν όλους τους Έλληνες. Να μην μείνει ψυχή ανέγγιχτη. Όλες τις υπέταξαν μία δεν άγγιξαν.

Έλα Πολύκαρπε, Έλα Όλγα Ναυτέμποροι της ανθρωπότητας. Ελάτε...


 να αγγίξετε Ελλάδα, την Πόλη και τον Όλυμπο να νιώσετε "ἐμοῦ θανόντος γαῖα μιχθήτω πυρί". Έλα από την ανατολή να δεις τη δύση του βασιλείου σου. Έλα στο φως το ελληνικό. Η φωτιά περιμένει να βρει το δόλιο κορμί σου.

Εκλογική δημοκρατία με εκλογές χωρίς δημοκρατία. Το παραμύθι που σκλάβωσε την ελληνική ψυχή, την πούλησε στο παζάρι των λαών. Ζόμπι μουγγά έκανε τους Έλληνες να γυροφέρνουν να πιουν αίμα ελληνικό.  Δεν υπάρχουν άγγελοι θηλυκοί, δεν υπάρχουν ορθόδοξοι Ρασπούτιν να υποτάξουν την Ελλάδα. Στα οχυρά του Μεταξά πέθανε ο φασισμός, πιο δίπλα έσβησε ο κομμουνισμός.

Η Ελλάδα θα σηκώσει κεφάλι, οι Έλληνες θα χαμογελάσουν, ο Καποδίστριας θα έρθει επιτέλους. Οι τρομπέτες ηχούν για την ανθρωπότητα. Ο αγωγός ζωής απλώνεται.


Δεν υπάρχειHell-ass. Μόνο αέναη Ελλάς, στη δολοφονημένη ψυχή που πλανιέται  με το Άγιο Πνεύμα της στο λιμάνι της Αυλίδος...

Thedayaftergr