Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Τι αποκαλύπτει ο γραφικός σας χαρακτήρας…

Τι αποκαλύπτει ο γραφικός σας χαρακτήρας…


Η μελέτη και ανάλυση του γραφικού χαρακτήρα είναι γνωστή ως γραφολογία και αναπτυχθεί για εκατοντάδες χρόνια. Οι επαγγελματίες γραφολόγοι συμμετέχουν σε πολλές αστυνομικές και δικαστικές υποθέσεις, αφού οι κρίσεις τους είναι καίριες για
υπόπτους και εγκλήματα.

Διαβάστε περισσότερα 

Μέτρα προφύλαξης από τον καύσωνα

METRA_PROFILAXIS_APO_TON_KAFSONA.jpg
Οδηγίες για την πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα, δίνει το υπουργείο Υγείας. Με εγκύκλιό του ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Γιάννης Μπασκόζος , αναφέρει ότι οι δημόσιες υπηρεσίες της χώρας θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών, από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα.

Διαβάστε περισσότερα 

Αυξημένος ο κίνδυνος παχυσαρκίας από τα τρόφιμα που δεν περιέχουν γλουτένη

GLUTANI_FREEEEEEEE.jpg
Η αντικατάσταση των καθημερινών βασικών τροφίμων με τρόφιμα χωρίς γλουτένη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο παχυσαρκίας, προειδοποιούν οι ειδικοί, καθώς διαπιστώθηκε ότι τα προϊόντα αυτά συχνά περιέχουν υψηλότερα επίπεδα λιπαρών σε σχέση με τα τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη.

Διαβάστε περισσότερα 

Τα 6 μεγαλύτερα λάθη σου στο κρεβάτι και πώς να τα διορθώσεις

sex_def.jpg
Λάθος 1ο: Τόσα ξέρεις, τόσα κάνεις.

Μπορεί να πιστεύεις πως ξέρεις τα πάντα για το σεξ, αλλά είσαι απολύτως σίγουρη; Πολλές γυναίκες δεν έχουν ιδέα ούτε για το πώς λειτουργεί το δικό τους σώμα αλλά ούτε γνωρίζουν για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του αγαπημένου τους. Το σεξ είναι όπως και η χρήση του υπολογιστή.

Διαβάστε περισσότερα 

Το κόλπο για να μη ζεσταίνεται η μπύρα


DGFTRTRWTB_EWVDF.jpgΗ παγωμένη μπύρα είναι μεγάλη απόλαυση, ειδικά όταν ο καιρός ζεσταίνει. Εκτός από τον καιρό όμως, ζεσταίνεται και… η ίδια η μπύρα, και μάλιστα πολύ γρήγορα.
Ένα πλαστικό ποτήρι και λίγο νερό δίνουν τη λύση σε όσους θέλουν… παράταση στη δροσιά της μπύρας τους.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr