Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Β.Νανόπουλος : Πάλι απροετοίμαστος ο Δήμος Κορινθίων - διακοπές νερού στα χωριά του Δήμου

Δελτίο τύπου 2.8.16

Βασίλης Νανόπουλος :  Πάλι απροετοίμαστος ο Δήμος Κορινθίων – διακοπές νερού στα χωριά του Δήμου
Πριν αρκετό καιρό στο δημοτικό συμβούλιο είχαμε επιστήσει την προσοχή του δήμου στο θέμα της ανομβρίας και την ανάγκη προετοιμασίας για την αντιμετώπιση της αναμενόμενης έλλειψης νερού στη διάρκεια του καλοκαιριού. 



Προτείναμε τότε ενέργειες όπως  η επισκευή και λειτουργία των γεωτρήσεων, ο περιορισμός των διαρροών στο δίκτυο, ο καθαρισμός των δεξαμενών και η χρήση τους, η ενημέρωση των δημοτών κλπ.

Επειδή δεν έγιναν και πολλά πράγματα μέχρι τώρα, άρχισαν πολύωρες διακοπές νερού σε χωριά του δήμου όπως Εξαμίλια, Ξυλοκέριζα, Αθίκια κλπ.

Θεωρούμε αυτονόητη και ζητάμε την άμεση κινητοποίηση του δήμου έστω και καθυστερημένα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έλλειψης νερού και την ενημέρωση των δημοτών για το που το νερό είναι πόσιμο και που όχι στην σημερινή κατάσταση.

Είναι φανερό δυστυχώς ότι το πρόβλημα της επάρκειας πόσιμου νερού δεν έχει λυθεί ακόμα στο Δήμο Κορινθίων παρά τα μεγάλα λόγια της δημοτικής αρχής.

Περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο :  https://www.youtube.com/watch?v=8TIj8V_1O0I


ΥΓ: Είμαστε υπέρ της επένδυσης Νησί Μαρέζα στο Σαρωνικό -  του πολυτελούς ξενοδοχείου η επένδυση του οποίου προχωρεί. Εκφράζουμε όπως πολλές επιφυλάξεις αν μπορέσει ο Δήμος χωρίς έργα, να τηρήσει τη δέσμευσή του σε παροχή πόσιμου νερού για 810 κλίνες.


Βασίλης Νανόπουλος,

επικεφαλής του συνδυασμού "Συμμαχία  Πολιτών"
και της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κορινθίων

SimmaxiaPoliton