Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

Μονομαχία Τσίπρα απέναντι σε Μητσοτάκη στο ελληνικό Ελ πάσο ή τιτανομαχία δύο κόσμων στη μήτρα της γης;
200 ζητά ο ένας 100 ο άλλος. Η ψηφοφορία της 20ής Ιουλίου δείχνει να σηματοδοτεί την πρώτη πολιτική ήττα του Αλέξη Τσίπρα. Ενός Έλληνα πολιτικού που γεννήθηκε και μεγάλωσε για την εθνική καταστροφή και έχει φθάσει ένα βήμα πριν να την πραγματοποιήσει.
Η Χρυσή Αυγή καιροφυλακτεί για να ταυτίσει τον εαυτό της αν απαιτηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα και τις δυνάμεις του λαϊκισμού εις το όνομα της πατρίδας, του Λεβέντη και του κομμουνισμού. Ειδάλλως, αν δεν βρεθούν οι τρεις σωματοφύλακες του παρακράτους της Ελλάδας, διακριτικά δεν θα στιγματίσει τσάμπα τον πολιτικό του αιώνα της κατοχής της Ελλάδας.
Στην απέναντι πλευρά οι 100 απαραίτητοι μεταρρυθμιστές που με το επετειακό τους ΟΧΙ θα σφραγίσουν την πόρτα της παράγκας μέχρι την κατεδάφισή της. Σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός του κ.Αλαφούζου και ο κ.Παπαχελάς θα φιλοξενήσει των Πρωθυπουργό του «φεσώματος» των 86 δισ., της υποθήκης των 99 ετών της ελληνικής περιουσίας, του tour operator των 50.000 μουσουλμάνων για μία αλλοεθνή Ελλάδα. Μία απέλπιδα προσπάθεια για την ακυβερνησία της Ελλάδας, για το στουρνάρι τεχνοκράτη Πρωθυπουργό, για την Ελληνίδα Γκιουλέν της Ευρώπης που ακόμα πιστεύει ότι διαφεντεύει την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο όλο μετά και την Δεββώρα του ελληνικού τζογαρίσματρος με τις αποκλειστικές πληροφορίες.
Καημένη Ρούμελη, δεν χτίζονται έτσι τα έθνη. Μόνο με ένα δημοκρατικό μεταρρυθμιστικό μέτωπο που σαν τσουνάμι θα ξεπλύνει την κόπρο του Αυγεία, δηλαδή το παρακράτος της Μεταπολίτευσης, θα έρθει η Ανοιξη του ελληνισμού. Αν το καταλάβουμε και γίνουμε γρήγορα Ιρλανδία καλώς, αλλιώς μαύρο σκοτάδι, μαύρο φίδι, θα μας φάει όπως και οι ψυχές των μαφιόζων παρακρατικών Αρχηγών G που ανέβαλαν τη SIEMENS για την προστασία του ανυπόμονου Προέδρου στη μεταπολιτειακή Ελλάδα.
Ο εναγκαλισμός του εθνικοσοσιαλισμού με τους Χριστιανοδημοκράτες, τους λεβέντες Κεντρώους, τους ριζοσπάστες Αριστερούς, τους Κομμουνιστές και φυσικά τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν αποτελεί παρά το πιστοποιητικό θανάτου της ελληνικής κοινωνίας, του λαϊκισμού και του εκβιασμού. Ένα παρά φύση σχήμα που ενώνεται εκλιπαρώντας τον Αρχηγό του Αλέξη Τσίπρα για τα σαρκία της Ελλάδας προς βρώση για την επιβίωσή του. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Μία απλή μαφιόζικη πολιτική ιδεολογία πάνω από τις παρωχημένες Δεξιά, Κέντρο και Αριστερά που ευελπιστεί να συνεχίσει την ερπετώδη ύπαρξή της μετά τον Ιανουάριο του 2017 και την εκλογή του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.
Μία λυσσαλέα γραμμή άμυνας απέναντι στο μισητό Κυριάκο Μητσοτάκη που αποτελεί την πιο θανάσιμη απειλή για τους αιώνια, από ιδρύσεως, αποικιοκράτες της Ελλάδας. Τη μόνη λύση που με ενδεχόμενη υπερψήφιση του εκλογικού Νόμου θα αδρανοποιηθεί, θα αποκλειστεί και στο τέλος θα εκβιαστεί. Γι' αυτό ο ακατανόμαστος ηγέτης της πρώτης φοράς Αριστεράς τα δίνει όλα και σε όλους εκλιπαρώντας και αδιαφορώντας για την πολιτική του αξιοπρέπεια. Για να εξασφαλίσει έτσι την πολιτική επιβίωσή του για τα εθνικά εγκλήματα που έχει διαπράξει εδώ και 18 μήνες πολιτικής εξαπάτησης και διεθνούς συνεργασίας με τους εχθρούς της Ελλάδας.
Ας δούμε σήμερα το βράδυ στον νέο Χατζηνικολάου λοιπόν τον παλαιό Τσίπρα να υπόσχεται και παλι και ας περιμένουμε την 20ή Ιουλίου που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για το συνασπισμό της  εθνικής εξαθλίωσης και εξευτελισμού. 
Ας αρχίσουν τότε οι χοροί, με τον επίδοξο και άφρονα εξολοθρευτή της ελληνικής αριστείας, της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής πίστης, του νέου ελληνικού ανθού…
 

Thedayaftergr