Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Φρίκη στα Γελινιάτικα. 29χρονος κατακρεούργησε την 57χρονη μάνα του και κάθισε να δει τηλεόραση

Ξυλόκαστρο: Σκότωσε τη μητέρα του και κάθισε να δει τηλεόραση - Σοκάρει η δολοφονία από τα χέρια του γιου της (Φωτό)!Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Γελινιάτικα Ξυλοκάστρου απο την φρικτή δολοφονία 57χρονης μέσα στο σπίτι της, από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, μετά από διαπληκτισμό .
 Η δολοφονία αποκαλύφθηκε το πρωί, όταν μπήκε στο σπίτι ο δεύτερος γιος της άτυχης γυναίκας. Οι φωνές του ξεσήκωσαν όλη τη γειτονιά.
Το πτώμα της μητέρας του ήταν πεσμένο στο πάτωμα του σπιτιού μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο άλλος της γιος καθόταν δίπλα με το μαχαίρι που την είχε κατακρεουργήσει! Ο δράστης έδειχνε να μην είχε καταλάβει τι είχε συμβεί μπροστά από την ανοιχτή τηλεόραση που συνέχιζε να παίζει...

Ο 29χρονος δράστης που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθει από την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός, μαζι με ιατροδικαστή ...
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας
Συνελήφθη, σήμερα (17.7.2016) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για  ανθρωποκτονία 57χρονης ημεδαπής (μητέρα του).
Ειδικότερα, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, εντός της οικία τους, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι ανωτέρω για προσωπικές διαφορές, ο 29χρονος με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε θανάσιμα την 57χρονη στο λαιμό.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 29χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.

φωτο Korinthostv