Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Τραγωδία στο φαράγγι του Βουραϊκού . Εντοπίστηκε νεκρός ο 9χρονος που αγνοούνταν

Τραγωδία στην Αχαΐα: Εντοπίστηκε νεκρός ο 9χρονος που αγνοούνταν στο φαράγγι του Βουραϊκού Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, ο 9χρονος που αγνοούνταν από νωρίς το μεσημέρι στο φαράγγι του Βουραϊκού, εντοπίστηκε νεκρός από άνδρες της ΕΜΑΚ που χτένιζαν την περιοχή από την ώρα που ενημερώθηκαν για το γεγονός.

Το παιδί βρέθηκε μόλις 5 μέτρα μακριά από το σημείο που έπεσε. Αρχικά βρέθηκαν τα ρούχα του παιδιού και στη συνέχεια η άψυχη σορός του σε μια πολύ δύσβατη και επικίνδυνη περιοχή
Λόγω μάλιστα της ιδιαιτερότητας του σημείου αφού ανασύρθηκε, μεταφέρθηκε με συρμό του οδοντωτού που διέθεσε ο ΟΣΕ και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αίγιο, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή.

Ο μικρός Βασίλης μαζί με τους γονείς του, είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα για την εκδρομή τους. Έφτασαν με λεωφορείο στο Διακοφτό και από εκεί αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη διαδρομή παράλληλα στις ράγες. Το άτυχο παιδί χάθηκε ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς τους, καθώς έπεσε για άγνωστους λόγους από την γέφυρα , από ύψος περίπου 15 μέτρων, κοντά στις γραμμές του σιδηροδρόμου.κοντά στη θέση "Σιφώνι". Το ύψος από όπου έπεσε είναι πραγματικά τρομακτικό.
Η επιχείρηση εντοπισμού του βρισκόταν σε εξέλιξη από τις δύο το μεσημέρι στο φαράγγι του Βουραϊκού. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του που έκαναν μαζί του πεζοπορία "μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το έχασαν από το οπτικό τους πεδίο".