Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Ομαλά εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την Πελοπόννησο στην Αθήνα

Ομαλά εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα –  18.000 διελεύσεις οχημάτων από τη γέφυρα Οι οδηγοί θα πρέπει να επιδείξουν υπομονή
Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, καθώς σήμερα Τρίτη του Πάσχα είναι η τελευταία ημέρα αργίας. Ήδη από το μεσημέρι η ροή των οχημάτων στην Πάτρών – Κορίνθου με κατεύθυνση προς την Αθήνα είναι διαρκής και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με υπομονή.
Κατά διαστήματα παρατηρούνται ουρές οχημάτων στα διόδια του Ρίου, ωστόσο η Τροχαία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διευκόλυνση των εκδρομέων. Ήδη και καθώς η ροή των οχημάτων αυξάνει, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, προχωρεί στο ύψος του Αιγίου, στην παραχώρηση μιας επιπλέον λωρίδας στην κατεύθυνση προς την Αθήνα.
Ομαλή είναι και η ροή των οχημάτων στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.
Μέχρι τις 9 το βράδυ ισχύει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου στο ρεύμα εισόδου, στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.
Σύμφωνα με την Τροχαία, μικρή ανάσχεση, για 100 περίπου μέτρα, παρουσιάζεται στα διόδια Καλαμακίου στην Αθηνών - Κορίνθου.