Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Στην 3η ημέρα των play off Κορυφή για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, νίκησαν ΑΕΚ και Πανιώνιο

 Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη
Με το «διπλό» έφυγε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ Ο «δικέφαλος του βορρά» επιβλήθηκε με 2-0 του Πανιωνίου κι έφτασε στους 7 βαθμούς. Ο Αθανασιάδης στο 27’ και ο Μακ στο 77’ πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Ιβιτς. Κακός στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τον Μπακασέτα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω των δημοσιευμάτων ότι έχει υπογράψει στην ΑΕΚ.
 Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Τασουλης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (75’ Καθάριος), Σιώπης, Μασούρας, Χαλκιαδάκης (84’ Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (46’ λ.τρ. Μπαργκαν)
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Λέοβατς (82’ Σκόνδρας), Μαλεζάς (87’ Χατζησαΐας), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (74’ Μπερμπάτοφ), Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

Κορυφή για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, νίκησαν ΑΕΚ και Πανιώνιο
Ο «δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί όμως με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-0 της ΑΕΚ στη Λεωφόρο και... πάτησε και εκείνος κορυφή. Ο Λουντ στο 11΄, ο Μπεργκ στο 30΄ και ο Κλωναρίδης στο 90΄ χάρισαν στο «τριφύλλι» το πρώτο του «τρίποντο» στο μίνι πρωτάθλημα της Super League.
Ο Παναθηναϊκός με... μεστή εμφάνιση και σοβαρότητα στο παιχνίδι του κυριάρχησε σε όλο το 90λεπτο απέναντι σε μία αγνώριστη ΑΕΚ, που έμεινε από δυνάμεις. Αν η ΑΕΚ του δεύτερου ημιχρόνου στην Τούμπα απογοήτευσε με την εμφάνισή της, με τη σημερινή της απόδοση στη Λεωφόρο προβλημάτισε πάρα πολύ για το κατά πόσο μπορεί να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την πρωτιά και κατ΄επέκταση το «εισιτήριο» για τους προκριματικούς του Champions League.
Ομάδα χωρίς... νεύρο, χωρίς ενέργεια, με πολλά κενά στις πτέρυγες και καθόλου έμπνευση στο παχινίδι της ήταν η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα (απουσίασε ξανά από τον πάγκο ο Στέλιος Μανωλάς).
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α.Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής (79΄ Βλαχοδήμος), Λέτο (60΄ Μπουμάλ), Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνες (87΄ Κλωναρίδης), Ταυλαρίδης, Νάνο, Μέστο, Μολέδο
ΑΕΚ (Ν.Παναγιωτάρας):
Ανέστης, Αρθο, Σιμόες (70΄ Κορδέρο), Πλατέλλας (46΄ Μπουονανότε), Γιόχανσον, Τζιμπούρ, Μάνταλος (85΄ Πέκχαρτ), Αραβίδης, Βίλα, Κολοβέτσιος, Μπακάκης

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

ΠΑΟΚ 7
Παναθηναϊκός 7
ΑΕΚ 5
Πανιώνιος 1

Η επόμενη αγωνιστική (26/5/2016)
18:15 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός