Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΗ ΧΙΟ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΒΕΖΥΡΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Καλύτερο υλοποιητή της εθνικής πολιτικής της Τουρκίας από τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ.Tσίπρα δεν θα μπορούσε να φανταστούν οι Τούρκοι ομόλογοί του. Στην όμορφη και μαρτυρική Χίο πατάει το πόδι του ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν τον Ιανουάριο 2016, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της RealNews
Όχι τυχαία η επιλογή Τσίπρα. Στη Χίο των χιλιάδων σφαγιασθέντων προγονών μας το 1822, στη Σφαγή της Χίου, που συντάραξε την πολιτισμένη Ευρώπη, εκεί πιο πέρα στη Μονή του Αγίου Μηνά. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα την επισκεφτούν αυτή τη φορά οι τρεις ηγήτορες, για να αποτίσουν φόρο τιμής στα αθώα θύματα των Τούρκων βαρβάρων της εποχής.
Η κα Μέρκελ εξελίσσεται πλέον στη καλύτερη διπλωματική "προξενήτρα" στη συγκυριαρχία του Αιγαίου και ο κ.Τσίπρας στο πειθήνιο όργανο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής υπό τη γερμανική τη γερμανική καθοδήγηση. Την οικονομική εξάρτηση των Νήσων του Αιγαίου από την  ηπειρωτική Τουρκία που ευαγγελίζεται ο Τούρκος Πρωθυπουργός στο ομώνυμο δόγμα του Νταβούτογλου και διά του προσφυγικού που αποτελεί το Δούρειο Ίππο στη διείσδυση της τουρκικής πολιτικής στο Αιγαίο. Αιγαίο που απωλέσθη άδικα κατά τον Τούρκο Πρωθυπουργό το 1912 από τον ένδοξο ελληνικό στόλο.
Τα ταξί της Λέσβου που πηγαινοέρχονται, τα αεροδρόμια και τα πλοία που πλημμυρίζονται και οι ταβέρνες που σιτίζονται οι χιλιάδες ημερησίως λαθρομετανάστες προσφέροντας "μαύρο" χρήμα αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της απόπειρας εθνικού αποπροσανατολισμού των ελληνικών νήσων προς την μητέρα Τουρκία. Μαζί φυσικά και τα τούρκικα σίριαλ που εδώ και χρόνια μέσα από τα προπαγανδιστικά  σενάρια στα χρεοκοπημένα τηλεοπτικά κανάλια Ελλήνων πατριωτών λειαίνουν τις όποιες εθνικές γωνίες.
Αυτό υπηρετεί και συμβολίζει και ο Έλληνας Πρωθυπουργός με την επικείμενη υποδοχή Ερντογάν στο νησί των εφοπλιστών, οι οποίοι ενώνουν λαούς με τα πλοία τους και τα κέρδη τους. Αυτό επιδιώκει και ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν, αυτό προξενεύει και η Γερμανίδα Καγκελάριος με την ομογάλακτη διεθνή πολίτικη Γερμανίας-Τουρκίας. Σε αυτή υπακούει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τις πράξεις του.
Γιατί δεν γίνεται η συνάντηση στην όμορφη πόλη της Σμύρνης του 1922 δεν γίνεται γνωστό, να θυμηθούμε και εμείς διά του πατριώτη μας Πρωθυπουργού τις χαμένες πατρίδες. Να συζητήσουμε και το προσφυγικό πρόβλημα στη γένεσή του, στο βάρβαρο Χαλιφάτο του Ισλάμ.
Η πλάκα είναι ότι την ίδια ώρα που θα πατάει ο Τούρκος νεοσουλτάνος το πόδι του στο όμορφο νησί της Χίου ο ένδοξος κάποτε ελληνικός στρατός θα φυλάει μάταια τις εκεί Θερμοπύλες. Θα προασπίζεται την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα από την κύρια απειλή της Ελλάδας. Την Τουρκία του Ερντογάν, τη χώρα που απειλεί αστεία ότι θα κηρύξει τον πόλεμο αν η Ελλάδα επεκτείνει νόμιμα τα χωρικά της ύδατα σε 12 μίλια, τη χώρα που δεν αποδέχεται την Κυπριακή δημοκρατία ως νόμιμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με λίγα λόγια ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα υποδεχτεί αφελώς τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν στο εθνικό έδαφος του Αιγαίου που ο ίδιος αμφισβητεί διά του Πρωθυπουργού του Νταβούτογλου για το εθνικό του συμφέρον. 
Τι εθνικός μας ξεπεσμός στην εθνική πολιτική Γερμανίας- Τουρκίας;
 
thedayaftergr.blogspot.gr