Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

O Θρύλος με σβηστές τις μηχανές έκανε το 10 στα 10

Mε σβηστές τις μηχανές το 10 στα 10 
Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, με γκολ των Μιλιβόγεβιτς (20') και Ιντέγε (61') νίκησε τον Ηρακλή 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», και πάει στο ντέρμπι της Λεωφόρου με το 10 στα 10 και αέρα οκτώ βαθμών από τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 21 του μήνα, χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια.
Ο ρυθμός του αγώνα κυμάνθηκε σε χαμηλά γενικά επίπεδα. Ο Ολυμπιακός άρχισε τον αγώνα με τον Φορτούνη να σουτάρει δυνατά, αλλά άστοχα στο 2', αλλά από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλούσαν τον Ηρακλή
Όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση, από μια στημένη φάση στο 20' Η άμυνα των φιλοξενούμενων απέτυχε να απομακρύνει ορθώς την μπάλα και ο Μιλιβόγεβιτς δεν έχασε την ευκαιρία να ευστοχήσει με το αριστερό για το 1-0. Αυτό ήταν και το τρίτο φετινό τέρμα του Σέρβου, μετά από αυτά με Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ και το πρώτο του στο «Στ. Καραϊσκάκης»
Ο Ηρακλής μπήκε πιο ζωηρά στην επανάληψη, θέλοντας να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους Κι όλα κρίθηκαν στο δίλεπτο, 60'-61', με πρωταγωνιστή τον Μαζουακού.
Αρχικά ο μπακ του Ολυμπιακού, έσωσε την εστία της ομάδας του σε επικίνδυνο γύρισμα της μπάλας από τον Πασά στον Κυριακίδη, και στην επόμενη φάση από δική του σέντρα από τα αριστερά, ο Ιντέγε με κεφαλιά έκανε το 2-0, παρά την προσπάθεια του Χουάντερσον.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ (64' Σεμπά), Πάρντο (64' Ερνάνι), Φορτούνης, Ιντέγε (70' Φινμπόγκασον).
Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρομάνο (74' Τσιλιανίδης), Μακρής (90' Τσότρας), Κυριακίδης (68' Κασσός), Ιντζόγλου, Πασάς, Βέλλιος.