Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Πρεμιέρα και στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiWpWzG0RYsHg6G-6ALxxZxspo-PtdKG-yOHBiSFmn_po9i1AK1fHhYREaw_D6mlUTESmt9roZz5dOHyCxDwqGZOqriVWtP75HJqwJaaCrJHdJoqiZKLeytypSil6drPgwNm0Uy5uE_gel/s1600/dafni_entos.jpg
Εκτός από την έναρξη του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας , το Σαββατοκύριακο ξεκινά  και το πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής κατηγορίας. 
Στο δεύτερο στη τάξη πρωτάθλημα του Νομού μετέχουν  οι 14 παρακάτω ομάδες: Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Θύελλα Κάτω Διμηνιού, Ταρσινά ΄97, Προοδευτική Περιγιαλίου, Άρης Αρχαίας Κορίνθου, Άγιος Γεώργιος , ΠΑΟ Κουταλά, Πρόοδος Αγίου Βασιλείου, ΠΑΣ Κλένια, Πανσολυγειακός, Σαρωνικός Γαλατακίου, Ισθμιακός και Άγιοι Θεόδωροι.
Η αυλαία της πρεμιέρας ανοίγει αύριο Σάββατο στις 4 το απόγευμα , στο γήπεδο «Γιάννης Στέφας», με τον αγώνα του Ισθμιακού κατά του Α.Ο. Σπαθοβουνίου.  
 Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή, όπου στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής αντιμετωπίζει την ομάδα της Κλένιας , ενώ την ίδια ώρα η Προοδευτική Περιγιαλίου , στο γήπεδο του Άσσου, υποδέχεται τον Σαρωνικό Γαλατακίου. 
Στο Κιάτο (πλαστικό) η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται με την ομάδα των Ταρσινών, ενώ στο γήπεδο του Σολομού, ο ΠΑΟ Κουταλάς   υποδέχεται τον Άγιο Γεώργιο. 
Στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης μάχεται με τον Πανσολυγειακό, ενώ , τέλος, στον Άγιο Βασίλειο η Πρόοδος φιλοξενεί την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων.



H  αγωνιστική
26.9.15  - 16:00
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
27.9.15 - 16:00
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ-ΤΑΡΣΙΝΑ '97 
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ