Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Είδαν το χάρο με τα μάτια τους οι Φετφατζίδης, Μόρας, Ταχτσίδης - Σοβαρό τροχαίο για τρεις διεθνείς! - ΕΝΑΣ Ο ΝΕΚΡΟΣ...

Σοβαρό τροχαίο για τρεις διεθνείς! (pics+vds) 

Σοβαρό δυστύχημα, είχε το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι διεθνείς μας Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Βαγγέλης Μόρας στην Βουδαπέστη, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η υγείας τους. Οι τρεις Έλληνες παίκτες δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα. Eνδεχομένως για να μεταβούν απευθείας στην Ιταλία, όπου και αγωνίζονται.

Υπάρχει πάντως νεκρός και αυτός είναι ο οδηγός του ταξί που τους μετέφερε μετά από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση που είχε με Ι.Χ. που ερχόταν απο το αντίθετο ρεύμα!

Από το τρακάρισμα, ο «Φέτφα» είναι εκείνος που χτύπησε περισσότερο, και έτσι χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα. Ράμματα έκανε και ο Ταχτσίδης έκανε στο γόνατο. Μάλιστα, όπως προέκυψε, κατά τη σύγκρουση Φετφατζίδης και Μόρας έχασαν τις αισθήσεις τους.

Και οι τρεις τους είναι σοκαρισμένοι, περισσότερο όμως φέρεται να είναι ο Φετφατζίδης. Μάλιστα ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπάρχει περίπτωση να μείνει περισσότερο στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε πιο λεπτομερείς εξετάσεις.
Αναφορικά με το τρακάρισμα, οι ποδοσφαιριστές μας πήραν ταξί, προκειμένου να τους μεταφέρει από το ξενοδοχείο προς το αεροδρόμιο. Κάποια στιγμή, σε έναν δρόμο που δεν είχε διαχωριστική νησίδα στη μέση, το άλλο Ι.Χ. έπεσε στο ταξί που μετέφερε τους παίκτες. Πάντως όπως αναφέρουν οι ουγγρικές Αρχές, είτε ο οδηγός είχε απώλεια των αιθήσεων, είτε κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι.

Αρχικά είχαν δοθεί άλλες χειρότερες διαστάσεις στο συμβάν, όμως τελικά η υγεία των διεθνών δεν διατρέχει κανένα σοβαρό κίνδυνο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, επρόκειτο να μεταβούν στο αερoδρόμιο προκειμένου στη συνέχεια να ταξιδέψουν για την Ιταλία όπου και αγωνίζονται.
Τελικά στάθηκαν τυχεροί στην ατυχία τους και γρήγορα θα μπορέσουν να επιστρέψουν και πάλι στις ομάδες τους.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΠΟ, και οι τρεις παίκτες είναι καλά στην υγεία τους, και τα σενάρια για τραυματισμούς που κυκλοφόρησαν δεν ευσταθούν. και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.
Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.
Τι μετέδωσε η τηλεόραση της Ουγγαρίας για το δυστύχημα στο video που ακολουθεί: