Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

H αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σταντάρ

H αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σταντάρ
 Έτοιμος για Λιέγη είναι ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση με την Σταντάρ, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League.
Οι «πράσινοι» το πρωί της Δευτέρας (28/7) πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο.
ADVERTISEMENT
Αρχικά έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Οι Σίλντενφελντ και Πέτριτς έκαναν αποφόρτιση αλλά για προληπτικούς λόγους.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για τον εκτός έδρας αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης (30/07/2014 - 20:00 ΟΤΕ TV) που θα διεξαχθεί στο «Μορίς Ντουφράσν», στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.
Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.  Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρισβάνης και Μπούρμπος

gazzetta.gr