Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ


Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ.
Στην Ελλάδα της εξαθλίωσης του κ.Τσίπρα, στην Ελλάδα του αγώνα κατά των ξένων κατακτητών του κ.Καμμένου, στην Ελλάδα της αντίστασης κατά των Γερμανών, το όργιο φοροδιαφυγής εις βάρος των μισθωτών, συνταξιούχων, ανέργων και έντιμων πολιτών ξεπερνάει κάθε όριο φαντασίας. Εκατομμύρια ευρώ σε εικονικά τιμολόγια, offshore εταιρείες, αθλητικοί σύλλογοι με δωρεές «μαιμού» και μαύρες καταθέσεις ευηπόληπτων πολιτών.
Άνθρωποι με επιρροή στο εκλογικό σώμα και τα μέσα ενημέρωσης αλλοιώνουν την έννοια της δημοκρατίας καθημερινά ακυρώνοντας κάθε υγιή προσπάθεια επιχειρηματικότητας και κοινωνικής ύπαρξης. Κάθε προσπάθεια για το μέλλον της χώρας και των νέων παιδιών γίνεται μάταιη.
Ένα παρακράτος σε πλήρη λειτουργία.
Τι να ψηφίζει άραγε ένας ιατρός με τα 4 εκατομμύρια αποκρυβέν εισόδημα. Υπέρ ή κατά του Μνημονίου. Υπέρ ή κατά του ευρώ. Τι έχει να πει για αυτό ο Ιατρικός Σύλλογος για το λειτούργημα του ιατρού.
 Τα πολιτικά παραμύθια της επανάστασης που εξυπηρετούν τη διαιώνιση της κοινωνίας της «αρπαχτής» εις βάρος των αδαών πρέπει να σταματήσουν.
Το παρακράτος πρέπει να κτυπηθεί άμεσα στη ρίζα του. Στην εκκλησία, στο στρατό, στην επιχειρηματικότητα, στη δικαιοσύνη, στα μέσα ενημέρωσης.
Αυτό θα είναι και το μοναδικό κριτήριο πολιτικής επιβίωσης του κ.Σαμαρά, της Ελλάδας και της Ευρώπης της ανάπτυξης.
Ειδάλλως γκαρσόνια για πάντα στους αγανακτισμένους κλέφτες, ντόπιους και παγκόσμιους ολιγάρχες.
Για ένα κομμάτι ψωμί. Για λίγη αξιοπρέπεια...

thedayaftergr.blogspot.gr