Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Χρήστος Δημητρόπουλος: «Ανανέωση με Νέα πρόσωπα και με απόθεμα εμπειρίας» (video)

Εμφάνιση pikrou_dimitropoulos.jpg 
Περιοδεία στο Νομό Κορινθίας πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. κα Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκηκ. Λευτέρης Δημητρίου και κ. Γιώργος Ανέστης,  συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Χρήστο Δημητρόπουλο και κλιμάκια τοπικών οργανώσεων.

Εμφάνιση dimitriou_dimitropoulos2.jpg
Επισκέφτηκαν τις περιοχές του Λουτρακίου, της Κορίνθου,της Βόχας, της Τενέας, της Νεμέας, του Σαρωνικού και πλήθος ορεινών περιοχών του Νομού.

Συνομίλησαν με απλούς πολίτες, με νέους ανθρώπους, με καταστηματάρχες, με εργαζομένους, με άνεργους, με παραγωγούς, με μέλη αγροτικών συνεταιρισμών, με επαγγελματίες, με τοπικούς αυτοδιοικητικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες ενώ δεσμεύτηκαν να επαναλάβουν την επίσκεψη τους στο Νομό μας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Εμφάνιση dimitropoulos_anestis_2.JPG
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις συνεχείς επισκέψεις υποψηφίων Ευρωβουλευτών στο Νομό μας και για τις επικείμενες Ευρωεκλογές,  ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίηση μου για την παρουσία των υποψηφίων ευρωβουλευτών , τόσο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όσο και το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Νομό μας, όπου μου δίνεται η ευκαιρία να τους ενημερώσω σχετικά με τα τρέχοντα προβλήματα της Κορινθίας.

Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει και για τα οποία έχω δεσμευτεί προσωπικά , το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζουμε νέες προσκλήσεις σε υποψηφίους ευρωβουλευτές, κομματικά στελέχη και Υπουργούς της Κυβέρνησης, που έχουν άμεση σχέση με αναπτυξιακούς στόχους της Κορινθίας.

Η καλύτερη ανανέωση στην πολιτική σκηνή σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι εκείνη που συνδυάζει νέα πρόσωπα από την μία και απόθεμα εμπειρίας από την άλλη. Και είναι επιτυχημένη, όταν το ίδιο το εκλογικό σώμα αποφασίζει ποιοι τελικά θα τον εκπροσωπήσουν. Είναι λοιπόν ευκαιρία να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε για το αύριο. 

Για την Ελλάδα του μέλλοντός μας. Για την Κορινθία μας. 

Στην πορεία για τις ευρωεκλογές θα μιλήσουμε γι’ αυτό που δεν μπορούν να μιλήσουν οι "προφήτες της καταστροφής".

Θα μιλήσουμε για όλα αυτά που ορισμένοι αποστρέφονται, που θλίβονται όταν η Χώρα μας τα καταφέρνει και στέκεται στα πόδια της. Θα μιλήσουμε για όλα εκείνα που δεν μπορούν να θίξουν οι λαϊκιστές της μιζέριας.

Θα μιλήσουμε για τη Νέα Ευρώπη, για τη Νέα Ελλάδα και τη θέση της Κορινθία μας μέσα σ' αυτήν.Θα μιλήσουμε ξεκάθαρα για αυτά που τώρα χτίζουμε. Θα μιλήσουμε για μια φυγή προς τα μπρός, ένα άλμα στο μέλλον.»
Video από περιοδεία Λευτέρη Δημητρίου : Video από περιοδεία Πικρού-Μωραϊτάκη : Video από περιοδεία Γιώργου Ανέστη :