Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Και ξαφνικά, η Γιάννα... δηλώνει παρούσα

Gianna-Aggelopoulou
Την ώρα που το πολιτικό σύστημα μοιάζει εγκλωβισμένο στα αδιέξοδα στα οποία το οδηγούν τα σημερινά αποτελέσματα των ευρωεκλογών, η Γιάννα Αγγελοπούλου επέλεξε να κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη στην τηλεόραση του Alpha.
Και στο… περιθώριο της επίθεσής της στον Βαγγέλη Μαρινάκη, να στείλει ένα ξεκάθαρο, κωδικοποιημένο μήνυμα, ότι είναι παρούσα στις εξελίξεις που έρχονται.
Η “Lady G”, που εξακολουθεί να μνημονεύει στην υστεροφημία της την οργανωτική επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, τότε που η Ελλάδα έλαμπε σε διεθνές επίπεδο, και κέρδιζε θετικά πρωτοσέλιδα όπως ποτέ άλλοτε μέχρι τότε, τόνισε ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί στα κοινά με κάποιο πολιτικό κόμμα που θα ίδρυε η ίδια, δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο να έδειχνε ενδιαφέρον για την Προεδρία της Δημοκρατίας, στην περίπτωση που μετά από μια Συνταγματική Αναθεώρηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλεγόταν από τον λαό.

υστερόγραφα
Η Γιάννα Αγγελοπούλου καλωσόρισε το πολιτικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι σπάει τον δικομματισμό της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ενώ εμφανίστηκε εξαιρετικά ανήσυχη για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής.