Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η Ντόρα έβαλε στη θέση τους, Τσίπρα και... Βενιζέλο

Dora-Bakoyanni
Ο πολιτικός λόγος της Ντόρας Μπακογιάννη παραμένει εξαιρετικά παρεμβατικός. Με την πρώην Υπουργό Εξωτερικών να επιβεβαιώνει ότι δεν έχει απωλέσει την ευχέρεια να τον καθιστά επίκαιρο.
Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή”, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, η Ντόρα Μπακογιάννη περιέγραψε το βαθύ πολιτικό διακύβευμα των διπλών εκλογών του Μαϊου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Και την ίδια στιγμή, έβαλε… στη θέση τους, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ασκώντας κριτική όχι μονάχα στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για τη στρατηγική της παροχολογίας που ακολουθεί, αλλά και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εσχάτως συνδέει ευθέως την πολιτική σταθερότητα στη χώρα με τα εκλογικά ποσοστά της Ελιάς στην αναμέτρηση για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσθεσε ακόμη τη φωνή της σε εκείνων που… έβαλαν φρένο στην τοποθέτηση του Λευτέρη Ζαγορίτη στο αξίωμα του Συνηγόρου του Καταναλωτή.
Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου:
“- O ΣΥΡΙΖΑ θέλει περισσότερη φορολογία. Δεν πρέπει να διακινδυνέψουμε με τέτοιους πειραματισμούς.
Διαφωνώ με τη λογική της επιλογής Ζαγορίτη. Δίνουμε το λάθος μήνυμα.
Ο κ. Τσίπρας λέει για τζάμπα ρεύμα. Θα πάει σε διαπραγμάτευση με την Ευρώπη. Και μετά ποιό θα είναι το δημοψήφισμα;
O κ. Παπαδημούλης έχει κριθεί στην προηγούμενή του θητεία ως ένα από τους καλούς ευρωβουλευτές.
Η κυβέρνηση κρίνεται στις εθνικές εκλογές. Το να ταυτίζονται προσωπικές στρατηγικές με τη σταθερότητα της χώρας είναι λάθος”.

ysterografa.gr