Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική , ο ΑΟΛ στη Ρόδο, ντέρμπι στη Σπάρτη

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Φορτσάρει η Σπάρτη 
  Mε τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής ημέρας, τα μπαράζ των ομάδων γιά την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία

Στον 11ο όμιλο, ο πρωταθλητής ΑΟ Λουτράκι, βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από τη Γ’ Εθνική  μετά και τη νίκη του με 4-2 επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου.
Αύριο Κυριακή , στις 4 το απόγευμα ο Α. Ο. Λουτρακίου, αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στη Ρόδο, τον τοπικό Ιάλυσο. Από την λουτρακιώτικη ομάδα θα απουσιάσει ο τερματοφύλακας Μητσόπουλος που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εξύβριση σε συμπαίκτη του, την περασμένη Κυριακή, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και η απουσία του σίγουρα είναι πολύ σημαντική.
Πλέον ο ΑΟΛ χρειάζεται έναν βαθμό στα επόμενα δύο ματς, για να «κλειδώσει» την άνοδο, ενώ θα προσπαθήσει να μην ηττηθεί και με διαφορά μεγαλύτερη των δύο γκολ, ώστε στη χειρότερη περίπτωση να δώσει αγώνα μπαράζ με την ομάδα του Ιάλυσου.
Στο άλλο αγώνα του ομίλου ( 5 το απόγευμα) ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου αγωνίζεται με τον Άτταλο Νέας Περάμου 

Στον 12 όμιλο ο Ζακυνθιακός που βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από τη Γ’ Εθνική, αυριο στις 5 το απόγευμα αντιμετωπίζει , στα Βραχνέικα, τον τοπικό Διαγόρα, ενώ ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας τίθεται αντιμέτωπος του Κεφαλληνιακού.

Στο 13ο όμιλο κοσμοπλημύρα την Κυριακή (5 μ.μ.) στην Σπάρτη για τον μεγάλο αγώνα με τον ισόβαθμό της Πάμισο τον οποίο αναμένεται να τον παρακολουθήσουν περίπου 2.00. (!) κόσμος… Εν τω μεταξύ όπως γράφει και το “Report 24”, κάλεσμα προς όλο τον φίλαθλο κόσμο της Λακωνίας απεύθυνε ο αντιπρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης Παναγιώτης Συνοδινός μέσα από την εκπομπή του Γιάννη Παυλάκου στο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 για το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ της ομάδας μας ΑΕ Σπάρτη με τον Πάμισο Μεσσήνης. Ο Παναγιώτης Συνοδινός πέρα από το κάλεσμα για μαζική συμμετοχή του κόσμου ζήτησε να υπάρχει υπομονή από την κερκίδα προς τους παίκτες της ομάδας στέλνοντας την θετική μόνο ενέργεια. «Οι παίκτες χρειάζονται το χειροκρότημα από τον κόσμο και την συμπαράστασή μας γιατί όπως θέλουμε όλοι το καλό αποτέλεσμα άλλο τόσο το θέλουν και οι ίδιοι..» σημείωσε χαρακτηριστικά… Και βέβαια όπως έγινε χθες (Παρασκευή) βράδυ γνωστό, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος - ο οποίος στηρίζει οικονομικά την Σπάρτη -  βρίσκεται στην Λακωνική πρωτεύουσα από σήμερα Σάββατο με την οικογένεια του και θα πάει στο γήπεδο για το ματς της Σπάρτης με την Πάμισο. Την ίδια μέρα στις 7.45 μ.μ. - λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα της Σπάρτης, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στον 4ο τελικό της Α1, όμως έτσι και αλλιώς ο «πράσινος» μπασκετικός πρόεδρος δεν μπορεί να δώσει εκεί «το παρών» καθώς τιμωρήθηκε με 3 μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα όπου αγωνίζεται όμως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός…
Τέλος ο έτερος υποψήφιος για την άνοδο , Ερμής Κιβερίου, αντιμετωπίζει τον Πανθυρεατικό

11ος όμιλος
Ιαλυσός – ΠΑΟ Λουτράκι )
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Ατταλός Ν. Περάμου

12ος όμιλος
Άρης Αρχ. Ολυμπίας – Κεφαλληνιακός
Διαγόρας Βραχνέικων – Ζακυνθιακός

13ος όμιλος
ΑΕ Σπάρτης – Πάμισσος Μεσσήνης
Ερμής Κιβερίου – Πανθυρεατικός

Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή 01/06 με ώρα έναρξης 17:00, εκτός από το παιχνίδι του Ιαλυσού με το ΠΑΟ Λουτράκι που έχει οριστεί για τις 16:00.