Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης «Είμαστε εδώ ακόμα πιο ισχυροί για τις ανατροπές»



«Σήμερα δώσατε με τον καλύτερο τρόπο ένα μήνυμα σε όλη τη χώρα, εκεί που δουλεύουν, εκεί που υπάρχει σχέδιο, τότε μόνο μπορούν να πετύχουν. Σήμερα έστειλαν οι Πελοποννήσιοι ένα μήνυμα σε όλη τη χώρα, λέγοντας ότι ο λαϊκισμός, η λασπολογία δεν μπορεί να έχουν θέση στη χώρα μας, δεν μπορεί να έχουν θέση στη Νέα Ελλάδα, στην ισχυρή Ελλάδα των ισχυρών Ευρωπαϊκών Περιφερειών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού της Νέας Πελοποννήσου στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014.
«Σήμερα απαντήσατε σε αυτούς που επικαλούνται τη «δήθεν» επαναστατικότητα και ανατρεπτικότητά τους , ότι εμείς που ξεκινήσαμε το 2010 τις μεγάλες ανατροπές, με τη δικής σας εμπιστοσύνη είμαστε ακόμη πιο ισχυροί για αυτές τις ανατροπές» σημείωσε ο κ. Τατούλης και τόνισε ότι «η εμπιστοσύνη σας αποτελεί ξεκάθαρη και ισχυρή ετυμηγορία να προχωρήσουμε στις πολιτικές μας πρωτοβουλίες, να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την Περιφέρεια Πελοποννήσου με ακόμα περισσότερη εμπιστοσύνη στο σχέδιό μας, ακόμα περισσότερη αποφασιστικότητα, ακόμα περισσότερη εργατικότητα».
«Η σημερινή μας νίκη, συνέχισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα για όλη τη χώρα ότι πρέπει να σταματήσουν οι αντιδικίες και να συμφωνήσουμε σε βασικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον του τόπου και των ανθρώπων του».
«Τηρούμε το συμβόλαιο μας με τους πολίτες» τόνισε τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «οι Πελοποννήσιοι πολίτες θα ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο την Πελοπόννησο και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του τόπου μας, όπως έκαναν πάντα με την ανιδιοτέλεια και τον άδολο και ακομμάτιστο πατριωτισμό τους».