Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τσιμέντωσαν τους 1.500.000 ανέργους του ιδιωτικού τομέα

louketa-mme
Πιστός στην παράδοση του λαϊκισμού και του ρατσισμού ο ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγει στο προεκλογικό του σποτ να αναφερθεί (ΜΟΝΟ) στην ΕΡΤ.
Όχι φυσικά γιατί η φωνή της κρατικής τηλεόρασης, σίγησε με αυτό τον ομολογουμένως φασιστικό τρόπο. Αλλά γιατί κάποιοι «φίλοι» του ΣΥΡΙΖΑ έχασαν τις θέσεις τους.
Βέβαια κάποιοι από αυτούς «τρούπωσαν» γρήγορα στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι έγιναν διευθυντές στα ραδιόφωνά τους, άλλοι στις εφημερίδες τους και άλλοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.
Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου που η ΕΡΤ έγινε και τηλεοπτικό σποτ.
Το πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ΕΡΤ. Ναι !! Χρησιμοποιεί τον προεκλογικό του χρόνο για να μας πει για την ΕΡΤ!!!

Οι 1.500.000 άνεργοι, δεν υπάρχουν. Γιατί απλά δεν υπάρχει καμία πρόταση για την μικρομεσαία επιχείρηση. Για τον λαϊκό ΣΥΡΙΖΑ επιχείρηση= καπιταλιστικό κεφάλαιο. Βέβαια.. τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ αυτών και βουλευτές του, έχουν γεμάτους λογαριασμούς στις Τράπεζες και φουλ επενδύσεις στο καπιταλιστικό κεφάλαιο… όπως φάνηκε από τα «πόθεν έσχες» αλλά δεν τους απασχολεί.. μπορούν να λένε οτιδήποτε και πίσω από τις κάμερες να κάνουν οτιδήποτε..

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει μόνο η ΕΡΤ!! Κρατισμός και πάλι κρατισμός!!
Οι επιχειρήσεις που έκλεισαν, οι μικρομεσαίοι που έχασαν τις δουλειές τους, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που υπέστησαν τόσες περικοπές θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για να ξανα-ανοίξει η ΕΡΤ!! Για να ξαναβολευτούν οι καρεκλοκένταυροι.. για να έχουμε γραφικές φιγούρες με σακίδια.. να κάνουν πανάκριβες παραγωγές, να τους κάνουμε διάσημους.. δηλαδή «Πρωταγωνιστές» και αύριο με τη δημοσιότητα των δικών μας χρημάτων, να τους κάνουμε και πρωθυπουργούς-σωτήρες.
Έχουν καταψηφίσει όλα τα μέτρα για την ανάπτυξη και για τη μείωση της φορολογίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ως μέτρα υπέρ του κεφαλαίου. Η Εθνική ντροπή!! Το μαγαζάκι της γειτονιάς, η οικογενειακή βιοτεχνία τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, ο δικηγόρος, ο μηχανικός, ο γιατρός που μεταναστεύουν, για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το κεφάλαιο!! Έχουν αρνηθεί σε όλους αυτούς με την συμπεριφορά τους στη Βουλή, το όνειρο, την ελπίδα. Κραυγάζουν μάλιστα πως όταν με το «κακό» έρθουν στην εξουσία θα τους τσακίσουν… γιατί είναι το κεφάλαιο... Ντροπή τους!!

Το τηλεοπτικό μήνυμα λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ λέει «ψηφίστε μας» για να ανοίξουμε μία καινούργια ΕΡΤ και να σας φτιάξουμε έναν καινούργιο «Σταύρο».. με μπροστάρη τον «Αλέξη»..
Ο ύμνος στον κρατισμό και την οπισθοδρόμηση έγινε και προεκλογικό σποτ!!
Και ο ιδιωτικός τομέας…. ας πεθάνει..
Για τον λαϊκό ρατσιστικό ΣΥΡΙΖΑ ανεργία υπάρχει μόνο στο Δημόσιο..

Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός
για το www.news4all.gr