Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Έβγαλε την... υποχρέωση ο Παναθηναϊκός - Στους “8″ του Κυπέλλου, μέσω Ψαχνών.

Έβγαλε την... υποχρέωση ο Παναθηναϊκός
 Με γκολ του Ατζαγκούν ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 τον τοπικό Ηρακλή στα Ψαχνά και μετά το 3-0στον πρώτο αγώνα της Λεωφόρου πήρε την πρόκριση για τους “8″ του Κυπέλλου Ελλάδoς
Η λέξη... μετριότητα χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο στα Ψαχνά, με τον Παναθηναϊκό να έχει ανούσια υπεροχή, αφού δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποιες καλές ευκαιρίες στην εστία του Αθανασόπουλου, πέρα από το χαμένο τετ-α-τετ του Κλωναρίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και το μόνο καλό που κατάφεραν ήταν να σκοράρουν από θέση οφσάιντ στο 27' με τον Ντάνιελ, τέρμα που ακυρώθηκε.
Η εικόνα των δυο ομάδων ήταν βελτιωμένη στην επανάληψη, παρά την βροχόπτωση, με τι αλλαγές των προπονητών να βοηθούν σε αυτό. Εκτός αγωνιστικού χώρου βγήκε ο Εμίρ Μπαϊράμι, που έδειξε επηρεασμένος από την πολύμηνη απουσία του (108 ημέρες απουσίας). Τελικά το “τριφύλλι” ... σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με το τέρμα του Ατζαγκούν στο 71'. Η ομάδα των Ψαχνών πίεσε στην συνέχεια για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 77', με τον Κοτσόλη να αποκρούει σε τετ-α-τετ το πλασέ του Ντελέκου.
Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας (2-0 ο πρώτος αγώνας στο Βόλο).
Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος (55’ Γκεμίσης), Νικολόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος (46’ Τζιμόντζι), Πατσατζόγλου, Καλαϊτζίδης, Κοιλιάρας, Τσούτσης, Ντάνιελ, Μπουμάλ (46’ Ντελέκος)
Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης, Ζέκα (74’ Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (57’ Αμπέντ), Καρέλης (67’ Μουζακίτης).