Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Κάλαντα κατάληψης στο υπουργείο Εσωτερικών από την ΠΟΕ-ΟΤΑ (βίντεο)

Συμβολική κατάληψη στο κτήριο του υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποίησαν από τις 7.40 το πρωί και για περίπου μισή ώρα περίπου 70 εργαζόμενοι, μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν έξω από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου και έψαλαν κάλαντα δικής τους έμπνευσης.
Τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ ανέβηκαν από την είδοσο της οδού Σταδίου και έπιασαν στον ύπνο την μηδαμινή αστυνομική φρουρά του υπουργείου Εσωτερικών, ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο συνοδεία τηλεοπτικών καμερών και έψαλαν κάλαντα στον, απόντα εκείνη την ώρα, αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών: «Καλήν ημέρα άρχοντες κι ας είναι ορισμός σας.  Σύντομα θα μάθετε πως έρχεται ο χαμός σας!»
Παράλληλα, κρατούσαν ένα κουτί με τη φωτογραφία του Μιχάλη Λιάπη και ζητούσαν ενίσχυση υπέρ του πρώην υπουργού Μεταφορών.
Γρηγοράκος: Ακούω με χαρά τα κάλαντα
Μιλώντας στο σκάι ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι θα πάει στο υπουργείο Εσωτερικών, προσθέτοντας ότι θα ακούσει με χαρά τα κάλαντα από τους εργαζόμενους.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι το μόνο που θέλουν είναι ψάλουν τα κάλαντα στον υπουργό, προσθέτοντας ότι εάν επιχειρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις να τους βγάλουν βιαίως τότε «δεν εγγυώνται τίποτα».
Πάντως, μετά τις διαβεβαιώσεις του κ. Γρηγοράκου αλλά και υπό την απειλή της επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων οι εργαζόμενοι αποχώρησαν και βρίσκονται, πλέον,  μπροστά στο κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών.  

Δείτε το σχετικό video:



agtodioikisi.gr