Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ήττα του Πανηλειακού με 3-1 από Αχαρναϊκό, στο Μενίδι - Η 13η αγωνιστική της Football League


Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε στον Μενίδι από τον Αχαρναϊκό ο Πανηλειακός,στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Football League. βάζοντας… ταφόπλακα στα όποια όνειρα για διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ.
 
Στο πρώτο 45λεπτο οι δυο ομάδες επιδόθηκαν σε διαγωνισμό λαθών με αποτέλεσμα το α' ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς σκορ, αν και ο Αχαρναϊκός θα μπορούσε να σκοράρει στη σέντρα-σουτ του Γουέλκαμ στο οριζόντιο δοκάρι των Πυργιωτών.

Στο δεύτερο, όμως, 45λεπτο, τα πάντα άλλαξαν. Η ομάδα του Μενιδίου ανέβασε στροφές και στο 58' κατάφερε να φθάσει στο 1 - 0 με γυριστό σουτ του Νεοφύτου. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο και να ψάξουν την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αχαρναϊκός  στο 81' έφθασε στο 2-0. Ο Νεόφυτος κέρδισε πέναλτι, με τον Ντάλα να ευστοχεί στην εκτέλεση ένα λεπτό αργότερα και να δίνει σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Βαζάκα.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90+1’) ο Αχαρναϊκός "κλείδωσε" το τρίποντο, με τον Νεόφυτο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Πανηλειακός είχε στη συνέχεια δοκάρι με τον Σταματή ενώ κατάφερε οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσει στο τελικό 3 - 1, , με τέρμα του Μπιτάνγκ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Παραράς, Ντάλας, Μιρτσέτα (74’ Αθανασόπουλος), Γουέλκαμ, Χριστόπουλος, Βλάχος (66’ Καλογερόπουλος), Νιάρος, Νεόφυτος, Μωυσιάδης, Ανδράλας (90+2’ Μαγγίνας)
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Πίτκας, Μαρτίνος, Σαραμαντάς, Αποστολόπουλος, Λίτσος, Γανωτής, Νάστος (65’ Μπράβος), Λιόσης, Χαλούλος, Μπιτάνγκ, Κωνσταντινίδης

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:
1ος όμιλος
 
Παρασκευή 
Αχαρναϊκός - Πανηλειακός 3-1
 
Κυριακή (22/12)
15:00 Ηρακλής Ψαχνών - Φωστήρας
15:00 Φωκικός - Αστέρας Μαγούλας
15:00 Παναχαϊκή - ΑΟ Γλυφάδα
15:00 Ολυμπιακός Βόλου - Βύζας Μεγάρων
 
Δευτέρα (23/12)
15:00 Χανιά - Καλλιθέα
16:00 Επισκοπή - Παναιγιάλειος