Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Μονόδρομος γιά τη Κόρινθος η νίκη με Μεσολόγγι

Η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Κόρινθο εν όψει της κυριακάτικης  αναμέτρησης με την ΑΕ Μεσολογγίου, στο Δημοτικό Στάδιο.
Μετά την ήττα από τον Μεσσηνιακό, η Κόρινθος "καίγεται" για το "τρίποντο", προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πλησιάσει και πάλι την κορυφή.
Η Μπάρτσα έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και φιλοδοξεί να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, ενώ περιμένει και τη βοήθεια του κόσμου της, για να πάρει τη νίκη.
Μοναδικό πρόβλημα για τον Δημήτρη Μαγκαφίνη αποτελεί ο τιμωρημένος Γκεοργκίεφ, στον οποίο, επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής για την αποβολή του στον αγώνα με τον Μεσσηνιακό. Αντίθετα, επιστρέφει ο Αρχοντάκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χαλδαίος, με βοηθούς τους Σκούρα, Ρηγόπουλο του Συνδέσμου Αθηνών.
Κατά τα άλλα οι 3 πρωτοπόροι του ομίλου δοκιμάζονται όλοι εκτός έδρας , σε μια ακτίνα μερικών χιλιομέτρων , μεταξύ τους. Η Αχαίκή στα Σαγέικα αντιμετοπίζει τον τοπικό Εθνικό στο τοπικό ντέρμπι, στο Λάππα ο Ατρόμητος αντιμτωπίζει την ΑΕ Καραισκάκή, ενώ στη Βάρδα η τοπική ομαδα μάχεται με τον Παναργειακό. Στο Ναυπλιο ο Παναυπλιακός αντιμετωπίζει την Δόξα Ν. Μανωλάδας, ενώ το Πανόπουλο υπδέχεται την Ερμιονίδα. Στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός , ενώ η Καλαμάτα θα ααντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη Αιτωλικού. 

Η 9η  αγωνιστική
Κόρινθος - ΑΕ Μεσολογγίου
Παναρκαδικός - Μεσσηνιακός
Πανναυπλιακός - Δόξα Ν. Μανωλάδας
Ατρόμητος Αχαΐας - ΑΕ Καραϊσκάκης
Εθνικός Σαγέικων - Αχαϊκή
ΠΦΟ Πανόπουλου - ΑΕ Ερμιονίδας
ΠΑΟ Βάρδας - Παναργειακός
Άρης Αιτωλικού - Καλαμάτα