Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

«Ο Γύρος του Θανάτου» στο GAZIMOTOFESTIVAL

γύρος του θανάτου.jpg

Μετά από αρκετά χρόνια, παρουσιάζεται ένα μοναδικό θέαμα στην Τεχνόπολη κατά τη διάρκεια του 2ου SCOOTERFESTIVAL που θα γίνει στις 4 έως και 6 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο που βρίσκεται το μεγάλο αεροφυλάκιο, θα στηθεί ένα «βαρέλι» με διάμετρο 16 μέτρα και αντίστοιχο ύψος όπου ο βετεράνος της μηχανοκίνητης ακροβασίας Βαγγέλης Ανδρέου, μαζί με το ακροβατικό του team, θα σας κόψουν την ανάσα με το μοναδικό θέαμα του «γύρου του θανάτου».
Ο Βαγγέλης Ανδρέου είναι ίσως ο μοναδικός εν ενεργεία στο είδος του στην Ελλάδα που δίνει αυτή την ριψοκίνδυνη παράσταση.
Επικίνδυνες αποστολές με δεμένα μάτια, διπλοκάβαλο κυνηγητό μεταξύ τους και ίσως και το περίφημο salto mortale. Όσοι ως παιδιά έχουμε δει «το γύρο του θανάτου», δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον ήχο της μοτοσυκλέτας στα ξύλινα τοιχώματα, τον ακροβάτη-αναβάτη να φτάνει σε απόσταση αναπνοής από τους θεατές, τον εκκωφαντικό θόρυβο και τα φώτα της μηχανής να περιστρέφονται στο σκοτάδι του βαρελιού.
Μια cult ίσως παράσταση, που όμως ακόμα και σήμερα, την εποχή του internet και της εικονικής πραγματικότητας διεγείρει τις αισθήσεις και στο τέλος αισθάνεστε τυχεροί που προλάβατε να την ζήσετε! 

 Scooter Festival 4-6 Οκτωβρίου 2013, ¨Τεχνόπολις¨, Γκάζι, "Γύρος του Θανάτου"