Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Βόμβα στον Αστέρα! Παρελθόν ο Σάκης Τσιώλης!

tsiolis
Βόμβα μεγατόνων έσκασε την Δευτέρα στην Τρίπολη με τον Σάκη Τσιώλη να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αστέρα!

Εντελώς αιφνιδιαστικά, την επομένη της ήττας του Αστέρα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και με την επιστροφή της ομάδας στην Τρίπολη, η αρκαδική ΠΑΕ και ο Σάκης Τσιώλης έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους, ύστερα από 2 χρόνια!

Η θητεία του Καρδιτσιώτη τεχνικού ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αφού οδήγησε τον Αστέρα στην έξοδό του στην Ευρώπη, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και σαφέστατα το τέλος της συνεργασίας τους αποτελεί τεράστια έκπληξη...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Σάκη Τσιώλη για την προσφορά του, αφού με την παρουσία του, γράφτηκαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.
Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία, την αγάπη, την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα οι δύο υπέροχοι ιδιοκτήτες της ομάδας, κ.κ. Γιάννης Καυμενάκης, Δημήτρης Μπάκος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Μποροβήλος, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την εκτίμηση του αυτά τα δύο χρόνια".