Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

"Πληγωμένοι" για τον άθλο με στοχο την ανατροπή ο Π.Α.Ο Λουτράκι στη Ραφήνα

Με ακόμη μια πολύ σημαντική απουσία στη σύνθεσή του ο Π.Α.Ο Λουτράκι θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή στη Ραφήνα και να κερδίσει εκείνος το εισιτήριο ανόδου στη Γ Εθνική.
Τα παιχνίδια με τον Άτταλο άφησαν βαθιές πληγές αφού οι οράνιε έχασαν δύο από τα βασικότερα στελέχη τους. Στον αγώνα του πρώτου γύρου των μπαράζ στην Νέα Πέραμο ήταν ο Σωκράτης Πέτρου αυτός που υπέστη ρήξη μηνίσκου και τέθηκε εκτός πλάνων. Στον επαναληπτικό αγώνα του Θώδειου τραυματίστηκε και ο Δημήτρης Χρυσαφίδης.

Ο έμπειρος επιθετικός και δεύτερος σκόρερ των οράνιε φέτος  (37 συμμετοχές/23 γκολ) υπέστη ρήξη στον τένοντα του δεξιού του αγκώνα και τέθηκε εκτός πλάνων για τον τελικό της Ραφήνας. Τυχερός μέσα στην ...ατυχία του, ο ποδοσφαιριστής  ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα. Δηλαδή, μια επώδυνη χειρουργική επέμβαση και ένα μεγαλύτερο διάστημα αποκατάστασης. Στον αγκώνα του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας για περίπου δύο εβδομάδες ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ειδικό  πρόγραμμα αποθεραπείας.
Αυτή η εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, αλλάζει τα πλάνα του κ. Μεσολόγγη και  μένει να δούμε τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο αρχικό σχήμα. Οι οράνιε  ολοκλήρωσαν  την προετοιμασία τους σήμερα το απόγευμα με την τελευταία τους προπόνηση στο Sport Camp. Όπως σχεδόν πριν απ’όλα τα παιχνίδια, εκτός αυτού στη Ρόδο, ο κ. Μεσολόγγης δεν ανακοίνωσε αποστολή αγώνα και θα πάρει μαζί του στη Ραφήνα όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός Αναστάσης Μπάρμπας, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στις Πανελλήνιες σχολικές εξετάσεις και ενσωματώθηκε την τελευταία εβδομάδα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Προβλήματα τιμωριών δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο των οράνιε.
Σήμερα οι οράνιε θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο «Μαντάς» στο Λουτράκι, όπου οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο θα γευματίσουν, όλοι μαζί, πριν αναχωρήσουν για τη Ραφήνα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η σπουδαιότητα του αγώνα έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των φίλων των οράνιε. Για την ανάγκη μετακίνησης των φιλάθλων έχουν ναυλωθεί τέσσερα λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν από την πλατεία ΚΤΕΛ στις 14:30 μ.μ. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 300 φίλαθλοι θα δώσουν βροντερό παρών στη μεγάλη αναμέτρηση.
Η πρωτοπόρος ομάδα της Θύελλας έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα στην αναμέτρηση. Θα αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα αφού και με ισοπαλία κατακτά την πρώτη θέση του ομίλου ενώ οι ποδοσφαιριστές της απόλαυσαν τέσσερις περισσότερες μέρες ξεκούρασης από τους οράνιε αφού η ομάδα της Ραφήνας πήρε τους βαθμούς της νίκης στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με τον Φοίβο Κρεμαστής στα χαρτιά .
Προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν έχουν αναφερθεί.
Ο Μανώλης Σκουλάς (διαιτητής της Football League) από την Θεσσαλία είναι ο διαιτητής που ορίστηκε να διευθύνει τον Κυριακάτικο τελικό.
Βοηθοί του κ.Σκουλά θα είναι οι  κ.κ Πετρόπουλος  και Τσιγγινές, επίσης από τον Σύνδεσμο Θεσσαλίας.