Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Νεαρός ποδοσφαιριστής και φίλος του νεκροί σε τροχαίο στην Ανάβυσσό

Νεαρός ποδοσφαιριστής και φίλος του νεκροί σε τροχαίο
Ενας 20χρονος αθλητής και ο αδερφός ενός συναθλητή του ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμια του αυτοκινήτου, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί στην Λεωφόρο Αναβύσσου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε πάνω σε κολώνα .
Οπως γράφει στην ιστοσελίδα της η Ροδιακή, νεκρός είναι ο 20χρονος Φίλιππος Δελαπόρτας, ποδοσφαιριστής του συλλόγου του νησιού «Φοιβος Κρεμαστής», καθώς και ο αδελφός του ποδοσφαιριστή Ευτύχη Τζιβίλογου, Γιάννης, οδηγός του αυτοκινήτου. Οι δύο νεαροί συμμετείχαν στην αποστολή του Φοίβου Κρεμαστής και επρόκειτο αύριο να αγωνιστουν για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος στην Ικαρία.
Το μοιραίο αυτοκίνητο φαίνεται ότι έφυγε με μεγάλη ταχύτητα απο τον δρόμο και χτύπησε στη συνέχεια σε κολώνα της ΔΕΗ. Από την άμορφη μάζα σιδηρικών, ανασύρθηκαν νεκρά τα δύο παλικάρια, ενώ ο άλλος ποδοσφαιριστής του συλλόγου και αδερφός του οδηγού, Ευτυχής Τζιβίλογου, ευτυχώς δεν έπαθε κάτι.
Οι τρις νεαροί μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας, ωστόσο για τα 2 παλικάρια ήταν ήδη αργά.
Αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι παρά την άδεια που δόθηκε από την ΕΠΟ για την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης του Φοίβου με τον Ικαρο Σάμου, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, τα μέλη της ομάδας αποφάσισαν να αγωνιστούν κανονικά για να τιμήσουν τη μνήμη του συμπαίκτη και φίλου τους, αλλά και του αδερφού του Ευτύχη Τζιβίλογλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ πρότεινε την αναβολή του αυριανού παιχνιδιού, κάτι που ο Φοίβος δεν δέχτηκε αφού αποφάσισε να συμμετέχει κανονικά
Τραγική φιγούρα ο πρόεδρος του Φοίβου και πατέρας του Φίλιππα, ο οποίος έδωσε εντολή να αναχωρήσει κανονικά η ομάδα για τη Ικαρία, ενώ όλα δείχνουν ότι κόντρα στον Ικαρο  η ομάδα της Ρόδου θα παραταχθεί με δέκα παίκτες και τον Φίλιππα Δελαπόρτα να είναι ο 11ος που θα δηλωθεί στο φύλλο αγώνα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι   ο Φοίβος Κρεμαστής ειναι πρωταθλήτης Δωδεκανήσου και μαζί με τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Δυτικής και Ανατολικής Αττικής  θα αντιμετωπίσουν  τον πρωταθλητή Κορινθίας  Α.Ο. Λουτράκιου στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική.